Δάκρυσε on air, η Σοφία Ζαχαράκη: Δεν άντεξε, μιλώντας για τη γυναικοκτονία της 41χρονης εγκύου στη Θεσσαλονίκη (βίντεο)

Το μήνυμα που έστειλε σε όλες τις γυναίκες η υπουργός Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας

Με εμφανή τη συγκίνηση μίλησε για τη δολοφονία της 41χρονης Γεωργίας από τη Θεσσαλονίκη η υπουργός Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας, Σοφία Ζαχαράκη, το πρωί της Τρίτης.

«Με ακούτε συγκλονισμένη γιατί κοίταζα τα στοιχεία: το γνωρίζετε ότι το το 84% των περιστατικών που έρχεται να καταγγελθεί είναι από τον σύντροφο ή τον σύζυγο; Ότι το 71% των γυναικών ήταν μητέρες; Γιατί και αυτή ήταν μητέρα ενός παιδιού και κυοφορούσε ένα δεύτερο» είπε η κυρία Ζαχαράκη.

Αφού, δε, σκούπισε ένα δάκρυ από τα μάτια της η υπουργός Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας έστειλε το μήνυμα προς όλες τις γυναίκες ότι «υπαρχει επιλογή».

«Θέλουμε το πλαίσιο αυτό να ισχυροποιηθεί σε συνεργασία με τα υπουργεία Προστασίας του Πολίτη και Δικαιοσύνης.

Διαβάστε ακόμα: Φρικτός ο θάνατος της 41χρονης εγκύου στη Θεσσαλονίκη: 3 μαχαιριές με κουζινομάχαιρο στο λαιμό, πέθανε από ακατάσχετη αιμορραγία - Σοκάρει ο ιατροδικαστής (βίντεο)

Γι' αυτό που έγινε στη Θεσσαλονίκη δεν μπορούμε να γυρίσουμε τον χρόνο πίσω. Γι' αυτά που είναι δίπλα ή μπροστά μας να ξέρει όποιος μας ακούει ότι υπάρχει πλαίσιο» κατέληξε η κυρία Ζαχαράκη με αφορμή την άγρια δολοφονία της 41χρονης στη Θεσσαλονίκη.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ