Γιώργος Αγγελόπουλος: Συγκινήθηκε on air μιλώντας για την απώλεια της μητέρας του - "Είναι πρόσφατο - Κάθε μέρα νευριάζω που δεν είναι κοντά μας" (βίντεο)

Στην εκπομπή του mega

Καλεσμένος στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου, "Χαμογέλα και πάλι" βρέθηκε ο Γιώργος Αγγελόπουλος.

Ο αγαπημένος νικητής του Survivor 2017 μίλησε για την απώλεια της μητέρας του αλλά και για το παιδάκι που περιμένουν με τη σύζυγο του Δήμητρα Βαμβακούση.

«Όσοι χάνουν έναν άνθρωπο, ξέρουν… Πρέπει να συνεχίσουμε…», είπε αρχικά συγκινημένος ο Γιώργος Αγγελόπουλος.

 

 

Διαβάστε ακόμη: Σοκ για τον Γιώργο Αγγελόπουλο: Πέθανε η μητέρα του μια μέρα μετά τον γάμο του - ''Μάνα μου θα σε φέρω πάντα μαζί μου, καλό παράδεισο''

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος είπε στη συνέχεια: «Είναι πρόσφατο, κάθε μέρα νευριάζω που δεν είναι κοντά μας. Αλλά είναι κάτι που δεν το αποφασίζουμε εμείς, έτσι ήθελε ο θεός. Όταν βλέπεις έναν δικό σου άνθρωπο να ταλαιπωρείται, την επόμενη μέρα πρέπει να κάνεις μια αξιολόγηση της κατάστασης, πώς συνεχίζεις και γιατί συνέβη, πώς συνέβη… Εμείς συνεχίζουμε, να δούμε τα ωραία που έχουμε και που έρχονται. Η ουσία είναι οι άνθρωποι, όταν φεύγουν, όπως η μάνα μου, δεν μπορείς να κάνεις κάτι, όσα λεφτά κι αν έχεις και πρέπει να ζούμε τις στιγμές».

Διαβάστε ακόμη: Η Δήμητρα Βαμβακούση για τον Γιώργο Αγγελόπουλο: "Δεν με απασχολούν τα 14 χρόνια διαφοράς - Μας ενώνουν πολλά περισσότερα" (βίντεο)

«Είμαστε κοντά, περίπου σε κάνα μήνα πάνω κάτω. Δεν αισθάνομαι πατέρας με την έννοια που μπορεί να αισθανθώ νιώσω πιο μετά, νιώθω λίγο περισσότερο σύντροφος γιατί χρειάζεται η Δήμητρα και η κάθε Δήμητρα τη βοήθεια του ανθρώπου της. Είναι πρωτόγνωρο, κάθε μέρα είναι καινούργια, είμαι εκεί για ό,τι χρειάζεται, δεν είναι παραλογή. Είναι μεγάλη ευθύνη, πρέπει να είσαι ψύχραιμος», είπε για τη Δήμητρα Βαμβακούση και τη γέννηση του παιδιού τους.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ