Πένθος στον Ηρακλή: Έφυγε ο παλαίμαχος θρύλος Γιώργος Ορφανίδης - «Καλό ταξίδι λεβέντη»

Ο Γιώργος Ορφανίδης είχε φορέσει 200 φορές τη φανέλα του Ηρακλή

Έφυγε από τη ζωή ο Γιώργος Ορφανίδης. Η είδηση του θανάτου του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή σκόρπισε θλίψη στην οικογένεια του Ηρακλή και στο σύνολο του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Ο Γιώργος Ορφανίδης αγωνίστηκε στην ομάδα των κυανόλευκων καταγράφοντας 200 συμμετοχές και πετυχαίνοντας 10 γκολ έχοντας πάρει μεταγραφή από τον Παναρκαδικό το 1971, ενώ αγωνίστηκε μία φορά με τη φανέλα της Εθνικής υπό τις οδηγίες του αείμνηστου Αλκέτα Παναγούλια, το 1981 με αντίπαλο τη Σουηδία, στο τότε γήπεδο Χαριλάου.

Συλλυπητήριες ανακοινώσεις εξέδωσαν η ΠΑΕ και η ΚΑΕ Ηρακλής.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ηρακλής

«Καλό ταξίδι λεβέντη Γιώργαρε! Με βαθιά οδύνη πληροφορηθήκαμε τον θάνατο του Γιώργου Ορφανίδη, ενός παίκτη-θρύλου, που έδωσε τα πάντα για το μεγαλείο του ΗΡΑΚΛΗ μας και συνέδεσε το όνομά του με τη «χρυσή» εποχή της ομάδας μας, όντας ένα από τα επίλεκτα στελέχη της. Αγάπησε τον ΗΡΑΚΛΗ όσο τίποτε και τον είχε δεύτερη οικογένειά του. Το Δ.Σ της ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ εκφράζει τα συλλυπητήριά της στους οικείους του Γιώργου Ορφανίδη. Καλό ταξίδι λεβέντη Γιώργαρε… Η μεγάλη «κυανόλευκη» οικογένεια θα σε θυμάται για πάντα…».

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ Ηρακλής

«Τα ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ δε φεύγουν ποτέ! Μακάρι την ψυχή σου να έχουν όλες οι νέες γενιές με τον Ημίθεο και το “Η” στο στήθος! ΑΘΑΝΑΤΕ ΓΙΩΡΓΟ ΟΡΦΑΝΙΔΗ! Κουράγιο στην οικογένεια! Συλλυπητήρια απ’ όλους μας στην ΚΑΕ».

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ