Μνημόνιο συνεργασίας υπέγραψαν το ΑΠΕ-ΜΠΕ και το Διεθνές Εμπορικό Επιμελητήριο - ICC Hellas/Women Hellas

Η υπογραφή του μνημονίου σηματοδοτεί τη συνεργασία των δύο φορέων

Μνημόνιο συνεργασίας για την προβολή της γυναικείας επιχειρηματικότητας υπέγραψαν το Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων και το Διεθνές Εμπορικό Επιμελητήριο - ICC Hellas/Women Hellas. Η υπογραφή του μνημονίου σηματοδοτεί τη συνεργασία των δύο φορέων για την προώθηση πληροφοριών και δράσεων που ενισχύουν το ρόλο των γυναικών στην επιχειρηματικότητα, με το ΑΠΕ-ΜΠΕ να αναλαμβάνει επιπλέον ρόλο media partner στις δραστηριότητες και τις εκδηλώσεις του ICCWH.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα amna.gr, «Στόχος μας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ είναι να ενισχύσουμε αφενός την εξωστρέφειά μας ως οργανισμός, αφετέρου να προβάλλουμε όσο το δυνατόν περισσότερες θετικές ειδήσεις. Παράλληλα, σε ό,τι αφορά την οικονομία, μέσα και από άλλες αντίστοιχες συνεργασίες στηρίζουμε την επιχειρηματικότητα, αλλά η συμφωνία μας με το ICCWH έχει ξεχωριστή σημασία, διότι εστιάζει στο ρόλο των γυναικών και αναδεικνύει τη δράση και τη δημιουργικότητά τους στον τομέα του επιχειρείν και της οικονομίας ευρύτερα», ανέφερε για την υπογραφή του μνημονίου συνεργασίας ο πρόεδρος και γενικός διευθυντής του ΑΠΕ-ΜΠΕ, Αιμίλιος Περδικάρης.

«Αυτή η συνεργασία αντιπροσωπεύει ένα σημαντικό βήμα προς την ενίσχυση των δεσμών μας και τη δημιουργία ενός ισχυρού συνεργατικού περιβάλλοντος. Με την κοινή μας προσήλωση στους κοινούς στόχους, είμαστε βέβαιοι ότι αυτή η συνεργασία θα οδηγήσει σε θετικά αποτελέσματα και θα συμβάλει στην ενίσχυση του ρόλου των γυναικών σε αυτούς τους σημαντικούς τομείς», δήλωσε η πρόεδρος του ICCWH, Άννα Καμαρίδη.

Διαβάστε επίσης:Το Eirinika στη Θεσσαλονίκη media sponsor της γυναικείας επιχειρηματικότητας - Το ICC Women Hellas υποστήριξε ερευνήτριες & τις νέες spin-offs επιχειρήσεις τους (φωτό)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ