Η οδύνη για το θάνατο του μοντέλου Λιάνα Εύα Αμούτζα - Η 46χρονη κατέληξε μετά από 9 μήνες σε κώμα (φωτό - βίντεο)

Καλό της ταξίδι ...

Σε ηλικία 46 ετών έφυγε από τη ζωή η Λιάνα Εύα Αμούτζα.

Η επιχειρηματίας και μοντέλο άφησε την τελευταία της πνοή την παραμονή των Χριστουγέννων.

Όπως αποκάλυψε ο αδερφός της, μιλώντας στο T-Live η Λιάνα - Εύα πριν από εννέα μήνες ένιωσε μια έντονη αδιαθεσία και υπέστη ανακοπή καρδιάς. Σύμφωνα με τον ίδιο κάλεσαν το ΕΚΑΒ, αλλά το ασθενοφόρο καθυστέρησε να έρθει. Αφού μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο οι γιατροί κατάφεραν να την επαναφέρουν, αλλά η άτυχη γυναίκα είχε υποστεί υποστεί μόνιμη εγκεφαλική βλάβη.

 

 

«Ήταν ανακοπή καρδιάς και από εκεί και μετά ήταν 9 μήνες στο νοσοκομείο μέσα με εγκεφαλική δραστηριότητα «μηδέν», ας το πούμε έτσι. Έμεινε χωρίς οξυγόνο πάρα πολύ χρόνο. Άργησε πάρα πολύ να έρθει το ΕΚΑΒ. Έσβησε ξαφνικά, ένιωσε αδιαθεσία και απλώς την πρόδωσε η καρδιά. Επανάφεραν στην ουσία τα ζωτικά όργανα αλλά όχι τον εγκέφαλο. Ο εγκέφαλος είχε υποστεί βλάβη, ποτέ δεν επικοινώνησε με το περιβάλλον» είπε χαρακτηριστικά ο αδελφός της.

 

 

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.

Facebook: Liana Eva Amoutza

Η θεία και οι ξαδέρφες της Λιάνας - Εύας Αμούτζα έγραψαν στο Facebook: «Πάντα είχες υψηλούς στόχους. Ήθελες να φτάσεις ψηλά. Ποτέ όμως δεν φανταζόμασταν ότι θα φτάσεις τόσο ψηλά. Καλό ταξίδι στην γειτονιά των αγγέλων ψυχούλα μας όμορφη. Το Φως Του Χριστού μας να σε οδηγήσει κοντά Του. Σ'αγαπάμε πολύ και θα σ'αγαπάμε για πάντα. Η θεία σου και οι ξαδέλφες σου...!!!».

liana_amoutza

Φίλος της, την αποχαιρέτησε μέσω Facebook, γράφοντας: «Μου έλεγες εμείς θα γεράσουμε μαζί φιλαράκο…και θα χαμογελάμε πάντα όμως δεν κράτησες τον λόγο σου και έφυγες μακριά χωρίς επιστροφή. Εγώ κρατάω τις καλές στιγμές θα σε αγαπώ πάντα και θα θυμάμαι το χαμόγελο σου».

403410595_7727679303961108_6418891565266967065_n

Κατά τη διάρκεια της επαγγελματικής της πορείας ως μοντέλο, είχε πρωταγωνιστήσει σε video clip διαφόρων τραγουδιστών, μεταξύ των οποίων στο τραγούδι «Λόγω τιμής» του Θάνου Πετρέλη. Έκανε επίσης πολλά εξώφυλλα σε πολλά περιοδικά, όπως το ΕLLE.

Μάλιστα ο τραγουδιστής την αποχαιρέτησε με το δικό του τρόπο μέσα από ένα instagram story που ανήρτησε.

"Λιάνα μου καλό ταξίδι.", σημείωσε στην κοινή τους φωτογραφία

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ