Το eirinika στο Παρίσι για τη φαντασμαγορική έκθεση της σχεδιάστριας μόδας Iris Van Herpen - Την εγκαινίασαν η βασίλισσα Μάξιμα της Ολλανδίας & η Μπριζίτ Μακρόν (φωτό - βίντεο)

Δείτε αποκλειστικές φωτογραφίες

Τo eirinika ήταν εκεί.

Την επόμενη ημέρα των εγκαινίων όπου έλαμψε η βασίλισσα Μαξίμα της Ολλανδίας τιμώντας την Ολλανδέζα νεότατη πολυβραβευμένη και εντελώς πρωτοποριακή σχεδιάστρια μόδας Iris Van Herpen. 

Ήταν τα εγκαίνια όπου για πρώτη φορά η πρώτη κυρία της Γαλλίας, η Brigitte Macron  εμφανίστηκε με ένα πολύ καθωσπρέπει και συνηθισμένο outfit, ενώ πήγαινε να εγκαινιάσει ό,τι πιο πρωτότυπο στην διεθνή μόδα υπάρχει αυτή τη στιγμή. 

Διαβάστε ακόμη: Βασίλισσα Μάξιμα Vs Μπριζίτ Μακρόν σημειώσατε «1»: Η εκθαμβωτική εμφάνιση με Iris van Herpen στο Παρίσι – Τα λαμπερά εγκαίνια

Αφήνουμε αυτή την faux pas στιγμή της Γαλλίδας συζύγου του Γάλλου προέδρου για να σας ξεναγήσουμε σε μια πραγματικά μαγική έκθεση που απολαύσαμε και τραβήξαμε φωτογραφίες και βίντεο . 

Και μετά τις μεγαλειώδεις έκθέσεις στο ίδιο μουσείο, το περίφημο Musée des Arts Décoratifs του Dior και που πάλι είχαμε την ευκαιρία να σας παρουσιάσουμε κατ’ αποκλειστικότητα εδώ στο eirinika.gr.

Διαβάστε ακόμη: Γιατί ήταν ατυχής αυτή η εμφάνιση της Μπριζίτ Μακρόν - Το σύνολο δεν είχε πουθενά κάτι που να αναδεικνύει την λεπτεπίλεπτη πρώτη Κυρία

 

 

Δείτε τώρα μια εντελώς ιδιαίτερη γυναίκα της μόδας, σύγχρονη και ανατρεπτική που συνδυάζει και εμπνέεται  από τα μηνύματα της εποχής μας για την προστασία του περιβάλλοντος και της θάλασσας.

Η καινοτόμος σχεδιάστρια, που έγινε διάσημη από τις γλυπτικές και φουτουριστικές συλλογές της, κέρδισε το πολυπόθητο βραβείο ANDAM το 2014 για το εξαιρετικό σύμπαν της, το οποίο έχει επίσης αποτελέσει αντικείμενο πολλών εκθέσεων σε όλο τον κόσμο.

 

 

Ένα αφιέρωμα, λοιπόν, στην Ολλανδή σχεδιάστρια που γιορτάζει τη 15η επέτειο του ομώνυμου οίκου μόδας της, με μια εξαιρετική αναδρομική έκθεση που παρουσιάζεται ήδη από τις 29 Νοεμβρίου 2023 έως και τις 28 Απριλίου 2024.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ