Εκατομμυριούχος influencer ο 24χρονος γιος του Ντέιβιντ και της Βικτόρια Μπέκαμ, Μπρούκλιν - Χρεώνει υπέρογκα ποσά για ένα μαγειρικό post

Ο διάσημος Μπρούκλιν έχει καταφέρει να φτιάξει μια περιουσία 10 εκατομμυρίων λιρών, ανεβάζοντας posts με συνταγές

Ο Μπρούκλιν Μπέκαμ, ο 24χρονος γιος των Μπέκαμ, Ντέιβιντ και Βικτόρια, έχει γίνει influencer μαγειρικής, χρεώνοντας υπέρογκα ποσά για ένα ποστ του στο Instagram. Μάλιστα, σύμφωνα με το περιοδικό L'Officiel, την χρονιά που φεύγει υπολογίζεται πως διασημότητες με πάνω από δύο εκατομμύρια ακολούθους χρέωναν περισσότερα από 1 εκατομμύριο δολάρια ανά ανάρτηση.

 

 

 

Παρά το γεγονός ότι οι γονείς του έχουν μια περιουσία που αγγίζει τα 450 εκατομμύρια δολάρια, ο Μπρούκλιν ήθελε να κάνει την δική του και φαίνεται ότι είναι σε πολύ καλό δρόμο! 

 

 

 

 

 

Στο παρελθόν, ο μεγάλος γιος Μπέκαμ είχε πειραματιστεί αρκετά επαγγελματικά, έχοντας εργαστεί ως μοντέλο και ως φωτογράφος και πλέον είναι καταξιωμένος Ινσταγκραμικός μάγειρας, με τις συνταγές του και τα βίντεό του να γίνονται viral. Βέβαια, στα σχόλια πολλές φορές γράφουν από κάτω οι followers ότι οι συνταγές ήταν είτε χάλια είτε τρομερά παράξενες, αυτό όμως δεν αλλάζει το γεγονός ότι κάθονται και τις βλέπουν και αυτό είναι που θέλουν οι διαφημιστές. 

 

 

Μια από τις χαρακτηριστικότερες περιπτώσεις χλευασμού απεικονίζεται στο παρακάτω βίντεο, όταν ο Μπρούκλιν Μπέκαμ μαγείρευε με τον σκύλο στον μάρσιπο, ενώ στην κατσαρόλα του ανάμεσα στα καρότα και στον κιμά επέπλεε ένας φελός.

 

 

Στη λίστα μάλιστα που δημοσιεύθηκε πρόσφατα, με τους νεαρούς εκατομμυριούχους Βρετανούς, ο Μπρούκλιν Μπέκαμ φιγουράρει στη δεύτερη θέση, με εκτιμώμενη περιουσία 10 εκατ. λιρών.

 

Πως έγινε μάγειρας

Ο ίδιος έχει αποκαλύψει ότι  το γαστρονομικό του ταξίδι ήταν εμπνευσμένο από τη σύζυγό του, Νίκολα Πελτζ, που είναι Αμερικανίδα ηθοποιός και κόρη του δισεκατομμυριούχου επιχειρηματία Νέλσον Πελτζ, η οποία «δεν μπορεί να μαγειρέψει»

 

 

Το ζευγάρι παντρεύτηκε ton Απρίλιο του 2022 στη Φλόριντα, σε μια πολυτελή τελετή αξίας 3 εκατομμυρίων λιρών. Το ζευγάρι αντάλλαξε όρκους σε ένα από τα παμπάλαια ακίνητα της οικογένειας της νύφης - μια έπαυλη 76 εκατομμυρίων λιρών μπροστά στον ωκεανό στο Μαϊάμι.

 

 

 

 

 

 

 

Δεν διστάζουν μάλιστα να ανεβάσουν κοινές τους φωτογραφίες, αποτελώντας ένα από τα πιο hot ζευγάρια στο παγκόσμιο jet set.

 

 

 

 

 

 

Ο 24χρονος Μπρούκλιν φαίνεται πολύ ερωτευμένος με την 27χρονη Νίκολα!

 

 

 

Διαβάστε ακόμη: Έξαλλη η Βικτώρια Μπέκαμ με τη νέα ''γυμνή'' εμφάνιση της νύφης της- Τι δεν φόρεσε η Nicola Peltz- χεράκι-χεράκι με τον σύζυγό της

Διαβάστε ακόμη: Μπρούκλιν Μπέκαμ & Νίκολα Πελτζ: Ψέμματα και ευτράπελα - "Ξεκατίνιασμα" για τον γάμο του γιου του Ντέιβιντ και της Βικτόρια (φωτό)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ