Μπρούκλιν Μπέκαμ & Νίκολα Πελτζ: Ψέμματα και ευτράπελα - "Ξεκατίνιασμα" για τον γάμο του γιου του Ντέιβιντ και της Βικτόρια (φωτό)

Οι διοργανωτές του γάμου έβγαλαν στη φόρα όλα τα σκοτεινά μυστικά.

Τον Απρίλιο του 2022, ο μεγαλύτερος γιος του Ντέιβιντ και της Βικτόρια Μπέκαμ, Μπρούκλιν Μπέκαμ, παντρεύτηκε την αγαπημένη του, Νίκολα Πελτζ. Όσο λαμπερός και αν ήταν ο γάμος, οι διοργανωτές αποφάσισαν να ρίξουν φως στη σκοτεινή πλευρά του και να δημοσιεύσουν όλα τα ευτράπελα που συνέβησαν κατα τη διάρκεια της διοργάνωσής του.

 

 

Σύμφωνα με πληροφορίες από το Page Six, μια δικαστική διαμάχη έχει ξεκινήσει τώρα ανάμεσα στο νιόπαντρο ζευγάρι και τη διοργανώτρια εταιρεία, καθώς ο γάμος αυτός, στην πραγματικότητα, ήταν γεμάτος ευτράπελα, ψέματα, κακή συνεννόηση και χάος.

Από την αρχή της διοργάνωσης του πολυσυζητημένου γάμου, ήταν γνωστό πως η μητέρα του γαμπρού, Βικτόρια, και η νύφη, Πελτζ, είχαν έρθει σε κόντρα αρκετές φορές. Ωστόσο, τα νέα δικαστικά έγγραφα αναφέρουν πως η κόντρα έχει εξαπλωθεί σε όλους όσους πήραν μέρος στο να πραγματοποιηθεί η τελετή.

Τα δικαστικά έγγραφα που κατατέθηκαν από τους διοργανωτές του γάμου, μηνύουν τη μητέρα της Νίκολα Πελτζ, Κλώντια, κατηγορώντας την πως προσπαθούσε να κρύψει το πραγματικό κόστος του γάμου από τον δισεκατομμυριούχο σύζυγό της, Νέλσον Πελτζ. Επιλέον, στα έγγραφα αναφέρεται πως η Κλώντια ήθελε να πείσει τους διοργανωτές να τη βοηθήσουν να τον ξεγελάσει.

Όσον αφορά τους λαμπερούς αστέρες που ήταν καλεσμένοι, η μήνυση αναφέρει πως ενώ η λίστα καλεσμένων των Μπέκαμ ήταν «πλήρως οργανωμένη, με όλες τις πληροφορίες επικοινωνίας, πλήρως αναθεωρημένες και, σχεδόν, έτοιμες να ξεκινήσουν», η λίστα των Πελτζ και οι λίστες της νύφης και του γαμπρού δεν είχαν ενημερωθεί και είχαν ελλιπείς διευθύνσεις, ενώ «η Νίκολα συνέχισε να στέλνει μηνύματα σε ομαδικές συνομιλίες, προσθέτοντας να αφαιρέσει ορισμένους καλεσμένους, καθιστώντας το έργο της δημιουργίας μιας ολοκληρωμένης και πλήρους λίστας καλεσμένων έναν κινούμενο στόχο». Αλλά οι διοργανωτές ισχυρίζονται πως αντί να επικεντρωθούν στο να βάλουν σε τάξη την υπόθεσή τους, φαίνεται ότι επικεντρώθηκαν στο να κρύψουν το χάος τους από τους Μπέκαμ.

 

 

«Τόσο η Κλώντια όσο και η Νίκολα, είχαν επιμείνει ότι η Βικτόρια Μπέκαμ δεν μπορούσε να γνωρίζει για οποιαδήποτε εσωτερικά λάθη, σχετικά με τον σχεδιασμό του γάμου του γιου της, συμπεριλαμβανομένων τυχόν λαθών με τη λίστα καλεσμένων», αναφέρεται στη μήνυση.

Ποιούς αφορά η νέα κατάθεση των διοργανωτριών Νικόλ Μπράγκιν και Αριάνα Γκριτζάλμπα

Η νέα κατάθεση αποτελεί μέρος μιας νομικής διαμάχης μεταξύ της οικογένειας Πελτζ και των διοργανωτριών του γάμου Νικόλ Μπράγκιν και Αριάνα Γκριτζάλμπα, οι οποίες προσλήφθηκαν μόλις έξι εβδομάδες πριν από το γάμο και απολύθηκαν εννέα ημέρες αργότερα. Ο Νέλσον Πελτζ ισχυρίστηκε ότι αρνήθηκαν να επιστρέψουν τη προκαταβολή ύψους 159.000 δολαρίων.

Οι νέοι ισχυρισμοί διατυπώθηκαν σε ανταγωγή που κατατέθηκε στο Μαϊάμι από τις Μπράγκιν και Γκριτζάλμπα, οι οποίες τώρα, κατηγορούν τους Πελτζ για παραβίαση της σύμβασης. Εν τω μεταξύ, η αγωγή υποστηρίζει ότι η Νίκολα έβρισε τους διοργανωτές επειδή ζήτησαν από τον μέλλοντα σύζυγό της να συνεισφέρει.

«Δεν εμπιστεύομαι τον Μπρούκλιν σε αυτό», φέρεται να είπε η Νίκολα σε ένα γραπτό μήνυμα, σχετικά με μια έρευνα σχεδιασμού, που περιλαμβάνεται στη μήνυση. «Θα έπρεπε να ρωτήσετε έναν βοηθό. Δεν έχει ιδέα. Και μαντεύει».

 

 

Ο Μπρούκλιν σπάνια αναφέρεται στη μήνυση. Σε ένα σημείο, ρώτησε αν οι σχεδιαστές ασφαλείας θα μπορούσαν να «πάρουν εκείνα τα όπλα που ρίχνουν ένα δίχτυ». «Επειδή πιθανότατα θα υπάρξουν drones από διάφορα μέσα ενημέρωσης», συλλογίστηκε. Αλλά, προφανώς, η Νίκολα είχε πιο πρακτικά, και πολιτικά, θέματα στο μυαλό του.

«Η Νίκολα ήταν ανένδοτη στο να μην προσκαλέσει ορισμένους πολιτικούς στον γάμο, συμπεριλαμβανομένου του κυβερνήτη της Φλόριντα Ron DeSantis», αναφέρει η αγωγή.

Τα πράγματα ήταν τόσο ανοργάνωτα, σύμφωνα με τις εφημερίδες, που ο Νέλσον Πελτζ, τον οποίο οι διοργανωτές αποκαλούσαν στις εφημερίδες «νταή δισεκατομμυριούχο», ήθελε να «ακυρώσει το γάμο», χαρακτηρίζοντάς τον «ένα σόου». Αλλά «η Κλώντια παρακάλεσε τον Νέλσον να μην ακυρώσει τον γάμο γιατί αυτό θα ‘’κατέστρεφε την καριέρα της Νίκολα’’»”, υποστηρίζουν οι διοργανωτές στα έγγραφα. Οι διοργανώτριες του γάμου, Μπράγκιν και Γκριτζάλμπα, ζητούν τώρα αποζημίωση ύψους 41.000 λιρών συν τα έξοδα.

Η οικογένεια Πελτζ κατέληξε να προσλάβει μια άλλη διοργανώτρια εταιρία για να ολοκληρώσει τη δουλειά του σχεδιασμού. Έτσι, η Νίκολα Πελτζ και ο Μπρούκλιν Μπέκαμ ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου μπροστά σε αρκετούς διάσημους φίλους, όπως η Serena και η Venus Williams, η Eva Longoria και ο σεφ Gordon Ramsay στο Πάλμ Μπιτς, τον Απρίλιο του 2022. Ο γάμος, τελικά, κόστισε συνολικά 4 εκατ. δολάρια.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ