Ποιοί ειναι οι δύο superstars που πέρασαν μοναχικά μπροστά στο Χριστουγεννιάτικο δέντρο τους; O ένας χώρισε πρόσφατα, η άλλη όμως;

Πιο μοναχικά Χριστούγεννα από άλλους celebrities του Hollywood φαίνεται πως πέρασαν κάποιοι

Τα πρώτα του Χριστούγεννα ως χωρισμένος περνά ο σταρ του Χόλιγουντ Hugh Jackman, ο οποίος πήρε αιφνιδιαστικό διαζύγιο από την σύζυγό του, Ντέμπορα Λι Φέρνες, μετά απο 27 χρόνια γάμου. Στην φωτογραφία που ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο ηθοποιός φαίνεται χαρούμενος αλλά... χωρίς παρέα. Με casual ντύσιμο και με γεμάτο δώρα Χριστουγεννιάτικο δέντρο, ο σταρ περνάει τα πιο μοναχικά Χριστούγεννα εδώ και σχεδόν 30 χρόνια, αφού η σχέση του με την γυναίκα του, ήταν πολύ δεμένη. 

 

 

 

Σε κοινές δηλώσεις τους στο People, οι δύο ηθοποιοί και πρώην σύζυγοι είχαν δηλώσει: 

«Έίχαμε την ευλογία να μοιραστούμε σχεδόν 3 δεκαετίες μαζί ως σύζυγοι σε έναν υπέροχο, στοργικό γάμο. Το ταξίδι μας τώρα αλλάζει και αποφασίσαμε να χωρίσουμε για να συνεχίσουμε την ατομική μας ανάπτυξη. Η οικογένειά μας ήταν και θα είναι πάντα η ύψιστη προτεραιότητά μας. Αναλαμβάνουμε αυτό το επόμενο κεφάλαιο με ευγνωμοσύνη, αγάπη και καλοσύνη».

 

 

Το 2021, ο σταρ του Χόλιγουντ απέτισε φόρο τιμής στον γάμο του σε μια γλυκιά ανάρτηση στο Instagram. Γνωρίστηκαν το 1995 στα γυρίσματα της αυστραλιανής τηλεοπτικής εκπομπής «Correlli» και παντρεύτηκαν τον επόμενο χρόνο σε μια εκκλησία έξω από τη Μελβούρνη της Αυστραλίας.

Το πρώην ζευγάρι γνωρίστηκε το 1995 στα γυρίσματα της αυστραλιανής τηλεοπτικής εκπομπής «Correlli» και παντρεύτηκε το 1996 σε μια εκκλησία έξω από τη Μελβούρνη της Αυστραλίας. Πρόσθεσαν: «Εκτιμούμε πολύ την κατανόησή σας όσον αφορά το σεβασμό της ιδιωτικής μας ζωής, καθώς η οικογένειά μας περνάει σε αυτή τη μετάβαση σε όλες μας τις ζωές».

Το 2021, ο σταρ του «Logan» απέτισε φόρο τιμής στον 25ετή τότε γάμο του σε μια γλυκιά ανάρτηση στο Instagram. «Το να είμαι παντρεμένος μαζί σου Ντεμπ είναι τόσο φυσικό όσο και η αναπνοή», έγραψε στη λεζάντα.

 

 

«Σχεδόν από τη στιγμή που γνωριστήκαμε… ήξερα ότι το πεπρωμένο μας ήταν να είμαστε μαζί», συνέχισε ο Τζάκμαν. «Στα 25 μας χρόνια - η αγάπη μας έχει γίνει πιο βαθιά. Η διασκέδαση, ο ενθουσιασμός και η περιπέτεια είναι πιο συναρπαστικές. η μάθηση ακόμη μεγαλύτερη. Είμαι για πάντα ευγνώμων που μοιραζόμαστε την αγάπη μας, τη ζωή μας - και την οικογένειά μας μαζί. Μόλις ξεκινήσαμε. Ντεμπ, σε αγαπώ με όλη μου την καρδιά!»

Διαβάστε ακόμη: Χιου Τζάκμαν: Μετά τον χωρισμό θα γράψει τα απομνημονεύματα του - Αποκαλύψεις σοκ για το διαζύγιο με την επι 27 χρόνια σύζυγο του, Ντέμπορα Λι-Φέρνες

 

Τις ημέρες που προηγήθηκαν της σοκαριστικής ανακοίνωσης, η Φέρνες εθεάθη να βγαίνει από ένα μαύρο SUV και να περπατά στη Νέα Υόρκη με ένα κομψό ολόμαυρο ρούχο χωρίς τη βέρα της. Το ζευγάρι έχει δύο υιοθετημένα παιδιά, τον Όσκαρ, 23 ετών και την Άβα, 18 ετών.

 

 

Cate Blanchett, μια μελαγχολική καλλονή

Η άλλη superstar που φαίνεται ότι περνάει πιο... ήσυχα Χριστούγεννα είναι η Cate Blanchett, η οποία αν και οχι χωρισμένη, ανέβασε μια κάπως μελαγχολική φωτογραφία, μπροστά στο Χριστουγεννιάτικο δέντρο της. Με καρέ vague μαλλί και midi φόρεμα μοιάζει με πριγκίπισσα από άλλη εποχή και μαγνητίζει! 

Η Cate Blanchett παντρεμένη με το συγγραφέα, σεβαριογράφο & σκηνοθέτη Andrew Upton. Με προσωπική περιουσία 95 εκατομμύρια δολάρια, η πολυβραβευμένη ηθοποιός του Χόλιγουντ εχει τρία παιδιά αλλά προτιμά να τα κρατάει μακριά απο τα φώτα της δημοσιότητας

 

 

Η Cate Blanchett είναι γνωστή για το απαράμιλλο στυλ και την ομορφιά που δεν αλλοιώνεται με τα χρόνια. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ