Βασίλης Μπισμπίκης: Θα κάνω Χριστούγεννα με τη Δέσποινα και τα παιδιά μας στην Αθήνα

Όλοι μαζί με τα παιδιά τους θα περάσουν τα Χριστούγεννα οι ερωτευμένοι Βασίλης Μπισμπίκης και Δέσποινα Βανδή

Μαζί αλλά στην Αθήνα θα περάσουν τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά ο Βασίλης Μπισμπίκης και η Δέσποινα Βανδή

Όπως αποκάλυψε ο ηθοποιός, σε συνέντευή του στην Real, αυτές τις μέρες έχει λίγο πιο χαλαρό πρόγραμμα σε σχέση με την αγαπημένη του η οποία λόγω των εμφανίσεών της με τον Γιώργο Σαμπάνη σε νυχτερινό κέντρο θα πρέπει να τραγουδάει κάθε γιορτινή μέρα, οπότε οι δυο τους θα περάσουν τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά μαζί με τα παιδιά τους χωρίς να έχουν μεγαλεπήβολα σχέδια για ταξίδια και εξόδους.

«Θα περάσω τις γιορτές οικογενειακά με τη σύντροφό μου, το παιδί μου και τα παιδιά της. Δυστυχώς, λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, δε θα ταξιδέψουμε σε κάποιον προορισμό, θα περάσουμε τις γιορτές στην Αθήνα» είπε ο Βασίλης Μπισμπίκης.

instagram @desp1vandi

Φυσικά, ο ηθοποιός δεν παρέλειψε να στείλει και τις ευχές του για τη νέα χρονιά, ελπίζοντας φυσικά να πάψει γενικότερα η βία παγκοσμίως. Συγκεκριμένα, ο Βασίλης Μπισμπίκης είπε:

«Η ευχή μου για το 2024 είναι υγεία για όλο τον κόσμο και να σταματήσει ο πόλεμος στη Γάζα. Δυστυχώς ο κόσμος είναι τόσο φοβισμένος με τα προβλήματα που αντιμετωπίζει καθημερινά, ώστε στον αγώνα για την επιβίωση, δεν αντιδρά στον πόλεμο και την έξαρση της βίας».

Όπως αποκάλυψε ο ίδιος, σύντομα θα ολοκληρώσει την παρουσία του στον Σασμό όπου τον είδαμε φέτος ως Ανδρέα Βρουλάκη και θα αφοσιωθεί αμέσως μετά στον ρόλο που θα αναλάβει στη νέα ταινία του Γιάννη Οικονομίδη, «Μεγάλη πέτρα σε μικρό κεφάλι» που πρόκειται να βγει στις αίθουσες το 2025.

 

Διαβάστε ακόμη: Δέσποινα Βανδή και Βασίλη Μπισμπίκης full ερωτευμένοι & αγκαλιασμένοι κάτω από τον απογευματινό ήλιο - Η νέα φωτογραφία του ζευγαριού

Διαβάστε ακόμη: Ο Βασίλης Μπισμπίκης έγινε 46 ετών & το γιόρτασε στα μπουζούκια - Με τους γονείς του στην πρεμιέρα της Βανδή - "Το αγόρι μου έχει γενέθλια" (βίντεο)

Διαβάστε ακόμη: Δέσποινα Βανδή & Βασίλης Μπισμπίκης ερωτευμένοι και αγκαλιά στην Αμερική: Δεν κρύβουν το πάθος τους - Παρέα με τον κομμωτή Δημήτρη Γιαννέτο

Διαβάστε ακόμη: Η Δέσποινα Βανδή στην πιο τρυφερή αγκαλιά με τον Βασίλη Μπισμπίκη! Λένε μαζί αντίο στο καλοκαίρι από την όμορφη Ρόδο (φωτό)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ