Νόρα Βαλσάμη: «Πλέον είναι η σειρά μου να φύγω γιατί έχω μείνει πολύ μόνη: - H συζήτηση με την Μαίρη Χρονοπούλου λίγο πριν τον θάνατό της (βίντεο)

Η Νόρα Βαλσάμη μίλησε για τη ζωή της και για τη φίλη της Μαίρη Χρονοπούλου που έφυγε πρόσφατα απο τη ζωή.

Η Νόρα Βαλσάμη μίλησε για τη ζωή της και για τη φίλη της Μαίρη Χρονοπούλου που έφυγε πρόσφατα απο τη ζωή.

«Είχε μεγάλη ψυχή η Μαίρη και ήταν αντράκι στον χαρακτήρα. Με τον θάνατο της Μαίρης έκλεισε ένας ολόκληρος κύκλος από τους ηθοποιούς», είπε η Νόρα Βαλσάμη σε συνέτευξή της στην εφημερίδα Espresso και τον Νίκο Νικόλιζα.

Δείτε ακόμα: Vintage pic από το 1988: Όταν η Μιμή Ντενίση, ο Ερρίκος Ανδρέου, η Νόρα Βαλσάμη & ο Δάνης Κατρανίδης έκαναν κοινή νυχτερινή έξοδο

«Λατρεμένη γυναίκα! Εγώ μαζί της ξεκίνησα στο θέατρο, μικρό κορίτσι. Και με ζήτησε να πάω να τη δω πριν πεθάνει. Και πήγα και την είδα στο σπίτι της 20 μέρες πριν φύγει από τη ζωή. Καθίσαμε και μιλήσαμε για όλα. Με κοιτούσε στα μάτια και μου έλεγε κάθε λίγο: “Σε αγαπώ τόσο πολύ γιατί είσαι το πιο αγνό παιδί του ελληνικού κινηματογράφου”.

Σε εκείνη την κουβέντα της μου είχε μιλήσει και για τον θάνατό της, ότι ως τελευταία επιθυμία ήθελε τα χρήματά της να τα δώσει στους φτωχούς και στην υπηρέτριά της. Είχε μεγάλη ψυχή η Μαίρη και ήταν αντράκι στον χαρακτήρα. Με τον θάνατο της Μαίρης έκλεισε ένας ολόκληρος κύκλος από τους ηθοποιούς. Πλέον είναι η σειρά μου να “φύγω”, γιατί έχω μείνει πολύ μόνη», ανέφερε η Νόρα Βαλσάμη που πριν από έναν χρόνο έχασε το σύζυγό της Ερρίκο Ανδρέου.

Διαβάστε ακόμα: Το τελευταίο αντίο στον σκηνοθέτη Ερρίκο Ανδρέου - Ανήμερα των γενεθλίων της Νόρας Βαλσάμη η κηδεία του συζύγου της (φωτό)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ