Δημήτρης Ουγγαρέζος: έβαλα ‘κορσέ’ με αισθητική επέμβαση -Τρώω μέχρι τις 5 το απόγευμα & αδυνάτισα

Με διαλειμματική δίαιτα και διάδρομο κάθε πρωί φαίνεται ότι κατάφερε ο παρουσιαστής να πετύχει τον στόχο του

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος έχει μιλήσει για την προσπάθειά του να χάσει κιλά και να αδυνατίσει, και μοιράστηκε τα αποτελέσματα αυτής της προσπάθειας που, όπως όλα δείχνουν, πηγαίνει πολύ καλά! Σε δηλώσεις του στην εκπομπή «Happy Day» του Alpha, είπε πως, ανάμεσα στα όσα είχε κάνει προκειμένου να μειώσει το βάρος του ήταν και μια αισθητική επέμβαση με την τοποθέτηση «κορσέ». Τώρα, αναφέρθηκε στα «μυστικά» που τον βοήθησαν και του έδωσαν τη δυνατότητα να φορέσει και πάλι ένα παλιό παλτό, το οποίο το έχει από το Λύκειο. «Είμαι πολύ περήφανος», δήλωσε.

 

 

«Σταμάτησα το βραδινό τελείως. Τρώω μέχρι τις 5 το απόγευμα. Το άλλο που κάνω είναι να ξυπνάω 5 το πρωί και να τρέχω μισή ώρα στον διάδρομο», είπε χαρακτηριστικά ο παρουσιαστής και ραδιοφωνικός παραγωγός. Σε συνέντευξη που είχε δώσει στο παρελθόν είχε αναφέρει πως ντρεπόταν να κοιτάξει τον εαυτό του στον καθρέφτη, καθώς πεταγόταν η κοιλιά του.

 

Διαβάστε ακόμη: Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος για τα επαγγελματικά του, την συνεργασία του με τους Λιάγκα - Σκορδά και τη… λιποαναρρόφηση (βίντεο)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ