5 στυλάτα χτενίσματα για το ρεβεγιόν Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς που θα τραβήξουν τα βλέμματα!

5 απλά χτενίσματα!

Μπούκλες, κότσοι, πλεξούδες, κοτσίδες, όλα είναι στη διάθεσή σου για να δοκιμάσεις για το εορταστικό σου hair look. Πάρε ιδέες από τις σταρς στο κόκκινο χαλί.

1- Top Knot: Κάνε εντύπωση με έναν ψηλό κότσο σε χαλαρή διάθεση. Άφησέ τον να δείχνει λίγο messy με τούφες που θα πέφτουν στο πρόσωπό σου. Θα κάνει ωραία αντίθεση με το glam look σου.

2- Πλεξούδα: Συνήθως, τις πλεξούδες τις επιλέγουμε σε πιο χαλαρές στιγμές, καθώς μάλιστα είναι πολύ εύκολη και γρήγορη λύση. Ωστόσο, με τον κατάλληλο όγκο στην κορυφή και το κατάλληλο μήκος, μπορούν να γίνουν μια εξαιρετική επιλογή και σε μια πιο επίσημη εμφάνιση.

3-Ρομαντικές μπούκλες: Χτένισε τα μαλλιά σου σε ανάλαφρες, φυσικές και ρομαντικές μπούκλες. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα oriflame-kritikaki.grτο natural hair look είναι πολύ δημοφιλές τη φετινή χρονιά.

4- Μπούκλες: Μπούκλες ξανά, αλλά σε πιο στιλιζαρισμένη εκδοχή. Δώσε τους όγκο και δημιούργησε ένα κλασικό, αριστοκρατικό χτένισμα με αέρα και φυσικότητα.

Δείτε επίσης:Το eirinika σας παρουσιάζει 31 εκπληκτικά σχέδια στα νύχια για το Δεκέμβριο 2023 - Το κόκκινο, το μπορντό και το πράσινο έχουν την τιμητική τους!

5- Sleek knot: Oι κότσοι είναι must στις γιορτινές εμφανίσεις, οπότε ένα χαμηλός κότσος σε καλο-ισιωμένα, λαμπερά μαλλιά θα σου χαρίσει ένα classy hair look.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ