Η Δήμητρα Βαμβακούση για τον Γιώργο Αγγελόπουλο: "Δεν με απασχολούν τα 14 χρόνια διαφοράς - Μας ενώνουν πολλά περισσότερα" (βίντεο)

Έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό "ΟΚ".

Η σύζυγος του Γιώργου Αγγελόπουλου, Δήμητρα Βαμβακούση, φωτογραφίζεται στο περιοδικό «OK» λίγο πριν έρθει στον κόσμο του πρώτο τους παιδί.

Μεταξύ άλλων μιλάει για τα 14 χρόνια διαφοράς που τους χωρίζουν αλλά και την πρώτη αντίδραση της εγκυμοσύνης της.

Διαβάστε ακόμη: Έχουν χιούμορ οι νιόπαντροι Αγγελόπουλος - Δήμητρα Βαμβακούση: Με πιπίλες στο στόμα επιβεβαίωσαν την εγκυμοσύνη (βίντεο)

Ποια ήταν η πρώτη αντίδραση όταν του είπες «είμαι έγκυος»;
 
Δεν το πιστεύαμε και οι δύο. Ήταν κάτι που μας έτυχε. Αρχικά προσπαθούσα να το συνειδητοποιήσω κι εγώ, να δω τι θα κάνω. Σίγουρα βλέπαμε σοβαρά ο ένας τον άλλο, αλλά δεν είχαμε προλάβει να γνωριστούμε καλά. Υπήρχε παράλληλα η ασθένεια της μαμάς του, αλλά και στο δικό μου περιβάλλον υπήρχαν κάποια θέματα, επειδή μόλις είχα γυρίσει από το εξωτερικό και δεν είχα εγκατασταθεί πλήρως. Ήταν πολύ ξαφνικό. Η οικογένεια για μένα είναι πάρα πολύ σοβαρή επιλογή, δεν υπάρχει το ενδεχόμενο να χωρίσω, δεν παντρεύεσαι για να χωρίσεις. Παίρνεις όρκο μπροστά στον Θεό και στους ανθρώπους.

Αυτά τα 14 χρόνια διαφορά ηλικίας με τον Γιώργο αισθάνεσαι ότι μπορεί να σας χωρίζουν σε κάποια σημεία ή τελικά σας ενώνουν;

Ποτέ δεν με απασχόλησε αυτό. Μας ενώνουν παραπάνω χρόνια από ό,τι η ηλικία μας. Έτσι αισθάνομαι με τον Γιώργο.

Διαβάστε ακόμη: Ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας ο Γιώργος Αγγελόπουλος με τη Δήμητρα Βαμβακούση - Υπέρλαμπρο το νυφικό, κούκλος ο γαμπρός & δεκάδες "Survivors" (φωτό - βίντεο)

Διαβάστε ακόμη: Γάμος Γιώργου Αγγελόπουλου - Δήμητρας Βαμβακούση: Εκπληκτικό & το δεύτερο νυφικό - Ξέφρενο γλέντι & χορός στη δεξίωση (φωτό - βίντεο)

Θα δεχόσουν να συνυπάρχεις με τον Γιώργο μπροστά στην κάμερα σε κάποια σειρά ή και να συμπαρουσιάζετε μια τηλεοπτική εκπομπή;

Τα παραπάνω δεν είναι το αντικείμενό μου και δεν υπάρχει μεγαλύτερη τιμή από το ότι στέκομαι δίπλα στον Γιώργο ως γυναίκα του. Εγώ συνεχίζω το μεταπτυχιακό μου στο κομμάτι της ιδιότητάς μου ως εκπαιδευτικού.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ