Ο Σπύρος Σούλης ξέρει! Φέρτε τα Χριστούγεννα σε 10 λεπτά στην κουζίνα σας με αυτή την πανεύκολη ιδέα!

Για να μην μείνει… παραπονεμένος κανένας χώρος του σπιτιού!

Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν και ίσως ήδη έχετε ξεκινήσει τις γιορτινές διακοσμητικές παρεμβάσεις. Αφού μπήκαν τα χαλιά και ζέστανε ο χώρος, τα γιορτινά διακοσμητικά αντικείμενα, όπως κουκουνάρια, κλαδιά από έλατο, stick κανέλλας κ.α. κάνουν σιγά-σιγά την εμφάνισή τους και τρυπώνουν σε διάφορα σημεία του σπιτιού.

Όπως οι περισσότεροι, ίσως κι εσείς επικεντρώνεστε στη διακόσμηση του καθιστικού. Φυσικά το καθιστικό είναι ο κύριο χώρος του σπιτιού που θα υποδεχτεί τους καλεσμένους σας.Τι γίνεται όμως με τα υπόλοιπα δωμάτια, όπως η κουζίνα; Για να μην μείνει… παραπονεμένη, δείτε παρακάτω για διακοσμητική ιδέα που θα σας πάρει μόνο 10 λεπτά και θα κάνει την κουζίνα σας γιορτινή.


pinterest.com

Τι θα χρειαστείτε: Σύμφωνα με την ιστοσελίδα spirossoulis.com, προμηθευτείτε έναν δίσκο με επίπεδη επιφάνεια – όποιον δίσκο σας αρέσει! Έπειτα προμηθευτείτε δύο γυάλες με καπάκι, κατά προτίμηση σε διαφορετικό μέγεθος, δύο πακέτα (ή όσο νομίζετε ότι χρειάζεστε) ποτ-πουρί με κουκουνάρια, βελανίδια, stick κανέλλας κλπ, μερικά λουλούδια, πράσινα κλαδιά από κάποιο φυτό (ό,τι έχετε στο σπίτι σας), σφηνοπότηρα και αρωματικά κεριά.

Διαβάστε επίσης:Ο Σπύρος Σούλης μας δείχνει εναλλακτικούς τρόπους διακόσμησης για τα φετινά Χριστούγεννα - χωρίς δέντρο αλλά εξίσου φανταστικοί!

Πώς να φτιάξετε τη σύνθεση: Γεμίστε τις γυάλες με τα υλικά σας και τοποθετήστε τις πάνω στον δίσκο. Προσθέστε τα αρωματικά κεριά και βάλτε μερικά λουλούδια μέσα στα σφηνοπότηρα. Τοποθετήστε περιμετρικά στον δίσκο σας κουκουνάρια. Η σύνθεσή σας είναι έτοιμη και μπορείτε να την τοποθετήσετε πάνω στον πάγκο της κουζίνας σας. Φυσικά, μπορείτε αν θέλετε να την βάλετε και σε οποιοδήποτε άλλο δωμάτιο του σπιτιού!

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ