Ελισάβετ Κωνσταντινίδου: «"Μου χτυπάνε κουδουνάκια" από την κούραση, δεν θέλω να καταρρεύσω σωματικά αλλά έχω φτάσει στο σημείο» (βίντεο)

Μίλησε στο Happy Day

Η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, η «Ηγουμένη Μαρία» από τους «Φόνους στο Καμπαναριό», μιλά για τις αλλαγές στη ζωή της ενώ αποκαλύπτει τις εξελίξεις της σειράς.

"Μου χτυπάνε καμπανάκια του οργανισμού μου από τη κούραση, τώρα πια δεν θέλω να κάνω παράλληλες εργασίες. Από θέμα σκέψης δεν θέλω να μπαίνω από τον έναν ρόλο στον άλλον, θέλει μια διαδικασία. Δεν θέλω να καταρρεύσω σωματικά, αλλά έχω φτάσει σε ένα σημείο πριν" είπε αρχικά.

Διαβάστε ακόμη: Η αντίδραση της Ελισάβετ Κωνσταντινίδου σε ερώτηση για την Ελεωνόρα Ζουγανέλη: "Μικρό παιδί δεν τη θυμάμαι, δεν είμαι γριά, δεν είμαι 150 χρονών"

"Τα τελευταία χρόνια προσέχω τον εαυτό μου, είμαι αισιόδοξος άνθρωπος, βλέπω μόνο την θετική πλευρά. Ο καθένας έχει τη δική του πορεία και σκέψη. Συμβαίνουν διαφορετικά πράγματα στον κάθε άνθρωπο. Εγώ δεν θέλω να έλκω δυσάρεστα πράγματα. Ανεπιθύμητα έχουν έρθει και τα αντιμετωπίζω όταν έρθουν" πρόσθεσε η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ