Καταδρομική επίθεση από 30 άτομα σε μαθητές Γυμνασίου στον Άλιμο

Οι γονείς των μαθητών θα υποβάλουν μήνυση

Στον Άλιμο, καταδρομική επίθεση από ομάδα 30 ατόμων δέχτηκε μια παρέα μαθητών Γυμνασίου.

Χωρίς να υπάρχει προηγούμενη διαμάχη μεταξύ τους, ξεκίνησαν να τους κυνηγούν στον δρόμο με αποτέλεσμα τον τραυματισμό δύο παιδιών, αφού δέχτηκαν αρκετές μπουνιές και κλωτσιές.  Το ένα από τα δυο παιδιά, μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, στο νοσοκομείο Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού», έχοντας τραύματα στο πρόσωπο.

Το περιστατικό έγινε στην Πλατεία Καραϊσκάκη, το βράδυ της Παρασκευής (15/12) στο Άνω Καλαμάκι.

Σύμφωνα με πληροφορίες της αστυνομίας τραυματίστηκαν ελαφρά 3 παιδιά (14 ετών), ενώ συνελήφθησαν 4 ανήλικοι, (13, 14, 15 και 16 ετών).

Οι τρεις για απείθεια και ο ένας για σωματικές βλάβες, απείθεια και ναρκωτικά.

Οι τέσσερις δράστες είναι επίσης ανήλικοι από την περιοχή της Αργυρούπολης.

Η παρέα από τον Άλιμο βρισκόταν το άγαλμα του Καραϊσκάκη, όταν ξαφνικά, εμφανίστηκε από την οδό Ελευθερίου Βενιζέλου, όταν εμφανίστηκαν οι 30 νεαροί.

Τους πλησίασαν και άρχισαν να κάνουν ερωτήσεις για την περιοχή, από όπου είναι και συγκεκριμένα αν είναι από τον Άγιο Δημήτριο.

Πριν οι μαθητές προλάβουν να τους απαντήσουν, άρχισαν την επίθεση. Κάποια από τα παιδιά προσπάθησαν να φύγουν, τρέχοντας στη Λεωφόρο Ιωνίας.

Ο ανήλικος που μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, μπήκε σε σούπερ μάρκετ για να γλυτώσει από τη μανία τους, αλλά τον ακολούθησαν και συνέχισαν να τον χτυπάνε., μέσα στο κατάστημα.

«Έγιναν όλα μπροστά μου. Δεν πτοήθηκαν καν από την παρουσία μου. Ήταν πολλοί και εμφανίστηκαν ξαφνικά. Χτυπούσαν τα παιδιά και τους κυνηγούσαν στην Ιωνία», είπε ένας κάτοικος της περιοχής.

Οι γονείς των μαθητών που χτυπήθηκαν, πρόκειται να υποβάλουν μήνυση και αναμένεται να γίνει έλεγχος στο οπτικό υλικό που έχουν καταγράψει οι κάμερες του σούπερ μάρκετ.

Διαβάστε επίσης: Άλιμος: Νεκρός εντοπίστηκε ο 25χρονος που είχε εξαφανιστεί μυστηριωδώς

Με πληροφορίες από το Notia

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ