Τελικά πήρε χάπια Ozempic η Oprah Winfrey! Νέα αδυνατισμένη εμφάνιση σε βραδινή της έξοδο (φωτό - βίντεο)

Πόσα κιλά πήρε στο φετινό Thanksgiving;

Δεν σταματάει τις δημόσιες εμφανίσεις της η Oprah Winfrey!

Η διάσημη παρουσιάστρια πλέον έχει αποκτήσει μία άλλη εικόνα μετά την απώλεια σχεδόν 40 κιλών.

Αυτή τη φορά οι παπαράτσι την εντόπισαν σε βραδινή έξοδο σε θεάτρο στη Νέα Υόρκη.

Διαβάστε ακόμη: Νέα εποχή για την Oprah Winfrey: Επιτέλους η μάχη με τα κιλά της έπιασε τόπο - Λεπτή & κομψή (φωτό - βίντεο)

Έδειχνε καλλονή μέτα στο μωβ σύνολο της που κολάκευσε απίστευτα τη σιλουέτα της.

 

 

Συνδύασε άψογα τη σατέν την μπλούζα με φαρδιά παντελόνι κι ένα σκούρο μωβ παλτό.

Η 69χρονη παραδέχτηκε ότι χρησιμοποίησε φάρμακα που τη βοήθησαν στις αυξομειώσεις βάρους.

 

 

«Το γεγονός ότι υπάρχει μια ιατρικά εγκεκριμένη συνταγή, για τη διαχείριση του βάρους και της υγείας μου, μοιάζει με ανακούφιση, με λύτρωση, με δώρο και όχι με κάτι πίσω από το οποίο θα κρυφτώ και για άλλη μια φορά θα γελοιοποιηθώ. Έχω τελειώσει με τη διαπόμπευση από άλλους ανθρώπους και ιδιαίτερα από τον εαυτό μου», ανέφερε σε συνέντευξη της στο περιοδικό People.

Ωστόσο, η Winfrey δεν αποκάλυψε ποιο ακριβώς φάρμακο πήρε και αν ήταν όντως το φάρμακο «Ozempic» για τον διαβήτη τύπου ΙΙ, το οποίο έχει γίνει το αγαπημένο πολλών διασημοτήτων, προκειμένου να χάσουν βάρος.


instagram @fashionbombdaily

Τέλος, η τηλεπαρουσιάστρια εξομολογήθηκε το πόσο μεγάλη επιτυχία έχει δει με το φάρμακο, αναφέροντας χαρακτηριστικά, πως μετά την Ημέρα των Ευχαριστιών πήρε μόνο μισό κιλό, αντί να πάρει οκτώ κιλά όπως πέρυσι.

Διαβάστε ακόμη: Η Oprah Winfrey αδύνατη παρά ποτέ! Τα κατάφερε η πλουσιότερη γυναίκα των media να γίνει συλφίς (φωτό)

Παράλληλα, δήλωσε ότι δεν έχει φτάσει ακόμα στο βάρος που επιθυμεί, δηλαδή στα 72 κιλά, όμως, αναγνώρισε ότι τελικά «δεν έχει να κάνει με τον αριθμό». «Είχα μια δεύτερη ευκαιρία στη ζωή μου», πρόσθεσε. 

Ανέφερε επίσης πως τώρα τρώει το τελευταίο της γεύμα στις 4 το απόγευμα, πίνει πάρα πολύ νερό την ημέρα και χρησιμοποιεί τις αρχές του WeightWatchers για την καταμέτρηση των πόντων, μαζί με τακτικές πεζοπορίες. Παράλληλα, τόνισε πως η γυμναστική είναι αναπόσπαστο μέρος της διατήρησης της απώλειας του βάρους της.

«Είναι τα πάντα. Ξέρω ότι όλοι πίστευαν πως είχα πάρει τα χάπια αυτά, αλλά δούλεψα τόσο σκληρά. Ξέρω ότι εάν δεν γυμνάζομαι επίσης και δεν επαγρυπνώ για άλλα πράγματα, δεν λειτουργεί για μένα. Είχα επίγνωση των φαρμάκων για την απώλεια βάρους, αλλά ένιωθα ότι έπρεπε να αποδείξω ότι είχα τη δύναμη της θέλησης να το κάνω. Τώρα πια δεν αισθάνομαι έτσι».

Ποια είναι η γνώμη σας για το νέο look της Oprah Winfrey;

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ