Υπέρλαμπρο δείπνο στη Σουηδία! Φανταστική η πριγκίπισσα Βικτώρια με floral φούστα, διαμαντένια τιάρα για τη Βασίλισσα Σίλβια (φωτό)

Όλες έλαμπαν!

Μετά τη λαμπερή τελετή απονομής των βραβείων Νόμπελ στο Μέγαρο μουσικής της Στοκχόλμης ακολούθησε φυσικά ένα εντυπωσιακό δείπνο στο παλάτι, Kungliga Slottet.

Όλοι οι royals της Σουηδίας έλαμπαν από πάνω μέχρι κάτω.

Διαβάστε ακόμη: Η Πριγκίπισσα Βικτώρια της Σουηδίας εκθαμβωτική παρά ποτέ με μωβ τουαλέτα! Που την έχει ξαναβάλει όμως;

Πρώτος-πρώτος το "παρών" έδωσε ο βασιλιάς της Σουηδίας Κάρολος ΙΣΤ΄ Γουσταύος, ο οποίος κάθισε με την βραβευμένη στη φυσική Αν Λ' Ουιγιέ(Anne L'Huillier).

Παρούσα βεβαίως ήταν και η σύζυγος του, βασίλισσα Σίλβια με φανταστικό look!

Φόρεσε μία maxi τουαλέτα με κεντημένα σχέδια στο κάτω μέρος την οποία συνδύασε άψογα με ένα ιδιαίτερο clutch σε σχήμα κοχύλι της εταιρείας, judithleiberny.


instagram @kungahuset

Ολοκλήρωσε την εμφάνιση της επιλέγοντας να βάλει την λαμπερή τιάρα ονόματι "The Leuchtenberg Sapphire Tiara" γεμάτη διαμάντια και πολύτιμους λίθους.

Υπέκομψη ήταν και η πριγκίπισσα Βικτώρια μέσα στην floral φαρδιά της φούστα με την υπογραφή της camillathulindesign, ενώ εξίσου φανταστικό ήταν και το print clutch αξίας 58 ευρώ.

Και εννοείται άλλαξε τιάρα και στο δείπνο επέλεξε την "The Connaught Diamond Tiara" γεμάτη λαμπερά σμαράγδια.

Τέλος, μόνο απαρατήρητη δεν πέρασε η πριγκίπισσα Σοφία της Σουηδίας φορώντας μία κατακόκκινη off-shoulder τουαλέτα υψηλής ραπτικής που υπέγραφε ο οίκος idalanto_couture από τη συλλογή του 2017.

Ολοκλήρωσε το look της με ασημένιο clutch Louboutin και την γαμήλια τιάρα της.

Ποια royal σας άρεσε περισσότερο;

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ