Η γνώμη σας, είναι πολύτιμη! Μοιραστείτε την μαζί μας!

 

Ήταν όλοι εκεί! Μαρίνα Βερνίκου, Μίλτος Καμπουρίδης, Σάκης Τανιμανίδης, Μαρία Σολωμού - Μία θεαματική βραδιά (φωτό)

Που βρέθηκαν;

Ο μεγαλύτερος Όμιλος ψυχαγωγίας γεννήθηκε σε μια βραδιά που ήταν όλοι εκεί!

Την πρωτότυπη έναρξη της εκδήλωσης σήμανε ο Σάκης Τανιμανίδης, δίνοντας το έναυσμα σε ένα άκρως εντυπωσιακό performance από τυμπανίστριες, Glitter Artist, Led Dancers, Aerial Dancers δημιουργώντας μια μοναδική ατμόσφαιρα, με το live του Σάκη Ρουβά να απογειώνει την βραδιά. Πολλοί επώνυμοι καλεσμένοι από τον επιχειρηματικό, καλλιτεχνικό και δημοσιογραφικό κόσμο, καθώς και εκπρόσωποι κορυφαίων εταιρειών από την Ελλάδα και το εξωτερικό έδωσαν το λαμπερό παρών και παρακολούθησαν τα σχέδια και τα αναπτυξιακά έργα της “Grouper Entertainment”.

Η “Grouper Entertainment” έχει εισχωρήσει δυναμικά στον τομέα της ψυχαγωγίας από το έτος του 2021, εστιάζει στην παιδική ψυχαγωγία, τη Διαδραστική Εκπαίδευση και το Ευ Ζην, ως αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής όλων. Το ευρύτερο όραμα του ομίλου αποβλέπει στην ποιοτική και οικογενειακή ψυχαγωγία και έχει τέσσερις πυλώνες ανάπτυξης προσφέροντας και υπηρεσίες θεάματος και οργάνωσης εκδηλώσεων. Επιθυμία του ομίλου είναι να δημιουργήσει στιγμές χαράς και ενθουσιασμού στους επισκέπτες όλων των ηλικιών μέσα από μια υψηλού επιπέδου πλατφόρμα ψυχαγωγίας και εξυπηρέτησης.

Ο όμιλος σήμερα απαρτίζεται ήδη από το νούμερο ένα πάρκο ψυχαγωγίας στην Ελλάδα το “Allou! Fun Park” & το “Kidom”, τους παιδότοπους “Volta”, τα “Options Cinemas” με 3 multiplex, την νέα εξαγορά των “Town Cinemas” και τρείς θερινούς κινηματογράφους. Τέλος, στον όμιλο ανήκουν τα αποκλειστικά δικαιώματα εκπροσώπησης της “ΙΜΑΧ” για την Αττική, του “Kidzania”, του “iFly” , της “Simleisure” , της “PRO URBA”, και άλλων παγκοσμίου φήμης οίκων ψυχαγωγίας που υπόσχονται να δώσουν την απόλυτη εμπειρία σε μικρούς και μεγάλους.

Μεταξύ των παρευρισκομένων ήταν ο Σάκης Ρουβάς, η Μαρίνα Βερνίκου με τον σύζυγο της Μίλτο Καμπουρίδη, η Μαρία Σολωμού, ο Mente Fuerte, η Γωγώ Αυγερινού ...

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ