Πρίγκιπας Γουίλιαμ - Rose Hanbury: Ποια είναι η 39χρονη μαρκησία με την οποία βγήκε ραντεβού ο διάδοχος του βασιλικού θρόνου; (φωτό)

Τι έχουμε εδώ;

Πόσα ερωτικά σκάνδαλα κρύβονται άραγε μέσα στα παλάτια;

Σύμφωνα με τις φήμες λεγόταν για αρκετό διάστημα ότι η Rose Hanbury ήταν το τρίτο πρόσωπο στο γάμο του Γουίλιαμ με την Κέιτ.

Ήταν το 2019 όταν η Κέιτ ήταν έγκυος στο τρίτο της παιδί, τον πρίγκιπα Λούις που ξεκίνησαν να κυκλοφορούν -ανυπόστατοι, σύμφωνα με τα βρετανικά Μέσα- ισχυρισμοί για εξωσυζυγική σχέση του Γουίλιαμ με τη γειτόνισσά τους, τη Βρετανίδα κοσμική Rose Hanbury. Φέρεται ότι και το παλάτι και η Κέιτ ζήτησαν από τον πρίγκιπα να την απομακρύνει από τον κύκλο των φίλων του.

 

 

Υπήρξαν εικασίες ότι η Rose είχε αποκλειστεί από τους βασιλικούς κύκλους ως συνέπεια των φημών για εκείνη και τον πρίγκιπα της Ουαλίας, ωστόσο ο ισχυρισμός αυτός έχει έκτοτε διαψευστεί, καθώς παρευρέθη στην κηδεία της βασίλισσας με τον σύζυγό της τον Σεπτέμβριο. Ενώ δεν φωτογραφήθηκε με κανένα μέλος της βασιλικής οικογένειας.

Διαβάστε ακόμη: Αυτή είναι η Μαρκησία Rose που έχει δεσμό ο Πρίγκιπας William: Απατά την Kate & έχει εξωσυζυγική σχέση με την μητέρα 3 παιδιών

Η Marca News, επικαλούμενη τον βρετανικό Τύπο, υποστηρίζει ότι ο διάδοχος του βρετανικού θρόνου πέρασε την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου με τη φημολογούμενη ερωμένη του. Οι δυο τους φέρεται να είχαν ένα ρομαντικό δείπνο μαζί και εθεάθησαν σε ιταλικό εστιατόριο στο Λονδίνο. Το δημοσίευμα, επικαλούμενο έναν σερβιτόρο του εστιατορίου, αναφέρει ότι ο Γουίλιαμ της είχε δώσει ένα κολιέ από μαργαριτάρια.

 

 

Μία πηγή του περιοδικού Marie Claire κάνει γνωστή την είδηση ότι πλέον οι δύο γυναίκες δεν έχουν κάποια κόντρα και απλά όλο αυτό ήταν παραφιλολογία των media.

 

 

«Στη διάρκεια της στέψης οι δύο γυναίκες είχαν την ευκαιρία να μιλήσουν για πρώτη φορά και να κάνουν ανακωχή. Πλέον, έχει ξεπεραστεί και η αμηχανία ανάμεσά τους αλλά και στον κοινωνικό τους κύκλο. Και οι δύο πλευρές τα χρόνια αυτά σκέφτηκαν να κινηθούν νομικά αλλά εφόσον κανένα από τα δημοσιεύματα που κυκλοφόρησαν δεν είχε πειστήρια, αποφάσισαν να τα αγνοήσουν», τόνισε ο Richard Kay της Daily Mail.

 

 

Ποια είναι η Rose Hanbury

Κόρη του Timothy Hanbury, σχεδιαστή ιστοσελίδων, και της Emma Hanbury (το γένος Longman), μιας σχεδιάστριας μόδας, γεννήθηκε στις 15 Μαρτίου του 1984.

Η Rose έχει και η ίδια ισχυρούς δεσμούς με τη βασιλική οικογένεια, καθώς η γιαγιά της, λαίδη Elizabeth Lambart, φέρεται να ήταν μία από τις παρανύμφους της βασίλισσας στον γάμο της με τον πρίγκιπα Φίλιππο το 1947. Σύμφωνα με πληροφορίες, ζει κοντά στην εξοχική κατοικία του πρίγκιπα και της πριγκίπισσας της Ουαλίας, το Anmer Hall στο Νόρφολκ.


instagram @alltheroyalsoftheworld

 

 

Η Rose είναι σύζυγος του David George Philip Cholmondeley, 7ου μαρκησίου του Cholmondeley, και ο επίσημος τίτλος της είναι μαρκησία του Cholmondeley.

Περιγράφεται ως “γοητευτική κοσμική κυρία” και εργάστηκε ως μοντέλο πριν παντρευτεί τον David το 2009.

Διαβάστε ακόμη: Ρόουζ Χάνμπερι, ετών 38: Οι φήμες την θέλουν να είναι η ερωμένη του πρίγκιπα Ουίλιαμ - Αριστοκράτισσα, διαφορετική από την Κέιτ (φωτό)

Έχουν αποκτήσει 3 παιδιά, τους δίδυμους Alexander και Λόρδο Oliver (γεν. 12 Οκτωβρίου 2009) και τη Lady Iris (γεν. Μάρτιος 2016).

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ