Αυτή είναι η Μαρκησία Rose που έχει δεσμό ο Πρίγκιπας William: Απατά την Kate & έχει εξωσυζυγική σχέση με την μητέρα 3 παιδιών

Τι πρέπει να ξέρετε για την πέτρα του σκανδάλου 

 

Παλάτι χωρίς σκάνδαλα είναι… ομελέτα χωρίς αυγά. Με μια παλιά ιστορία, που παίρνει νέα… «καυτή» τροπή και αφορά το καλό παιδί της βασιλικής οικογενείας, τον πρίγκιπα William, φαίνεται ότι θα κληθούν να ασχοληθούν, θέλουν δεν θέλουν, τα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ.

Ο λόγος για τη μαρκησία Rose Hanbury, που όχι μόνο επιβεβαιώνεται ότι είναι η άλλη γυναίκα στο γάμου του εξαιρετικά δημοφιλή William με την Kate Middleton, αλλά ότι εξυπηρετεί και συγκεκριμένους… σεξουαλικές απαιτήσεις! Γι’ αυτό και τις τελευταίες ώρες το #prince_of_pegging έγινε trend στο Twitter. Συγκεκριμένα, το @Deuxmoi, το οποίο αναδημοσιεύει ειδήσεις για διάσημους, ανέφερε σε tweet του: «Σχεδόν τρομάζουμε να το μοιραστούμε μαζί σας, αλλά θα το κάνουμε. Αυτή η εξωσυζυγική σχέση στη βρετανική βασιλική οικογένεια είναι κοινό μυστικό στο Λονδίνο και είναι θέμα προς συζήτηση σε κάθε ειδησεογραφικό πρακτορείο.

Σε ένα πρόσφατο media πάρτι, μάθαμε ότι ο αληθινός λόγος πίσω από την απιστία είναι η προτίμηση του πρίγκιπα για λίγο pegging, καθώς η γυναίκα του έχει συντηρητικές ιδέες, για να του το παρέχει. Όσο για εκείνη, δεν την ανησυχεί και προτιμά ο σύζυγός της να στρέφεται αλλού για να ικανοποιεί τις σεξουαλικές του ανάγκες. Όσο τουλάχιστον τα πράγματα δεν περιπλέκονται συναισθηματικά».

 

 

 

 

Υπενθυμίζεται ότι η ροζ αυτή ιστορία κρατάει χρόνια, αφού ήδη από το 2019, πολλά δημοσιεύματα ήθελαν τον εγγονό της βασίλισσας Ελισάβετ να απατά την τότε εγκυμονούσα σύζυγό του με την μαρκησία Rose. Μοντέλο στο επάγγελμα η τελευταία, λέγεται ότι είχε βάλει στο μάτι τον ωραίο πρίγκιπα, αλλά όταν δεν τα κατάφερε έστρεψε την προσοχή της στον 7ο μαρκήσιο του Cholmondeley, David Cholmondeley, με τον οποίο και απέκτησε τρία παιδιά.

https://www.youtube.com/watch?v=XCPGlJZE2KM

Credits: Twitter

Για την ιστορία η Kate και ο William ήταν γείτονες με την Rose και τον David από το 2014, οπότε και μετακόμισαν στην περιοχή μέχρις ότου η δούκισσα του Κέιμπριτζ να καταλάβει τις προθέσεις της άλλης γυναίκας και να πάρει τον διάδοχο του βρετανικού θρόνου από το Νόρφολκ σχεδόν σηκωτό. Ο κοινός κύκλος φίλων τους στην περιοχή, με την ονομασία «Turnip toffs», αναστατώθηκε, αλλά δεν εξεπλάγην… 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ