Ο Bradley Cooper σε νέο ρόλο! Φτιάχνει σε καντίνα λαχταριστά σάντουιτς - Τον στηρίζουν η πρώην του Ιρίνα Σάικ & η νυν, Τζίτζι Χαντίντ (φωτό - βίντεο)

Support!

Σε διαφορετικό ρόλο είδαμε τον Bradley Cooper.

Ένα μικρό διάλειμμα από το Χόλυγουντ και τα επίσημα κοστούμια έκανε ο γνωστός ηθοποιός και ανέλαβε καθήκοντα σεφ!

Συγκεκριμένα, "εισέβαλλε" στην καντίνα, angelos_pizzeria_south_philly κι έφτιαξε τα πιο λαχταριστά σάντουιτς.

 Το Angelo’s Pizzeria, ένα μαγαζί με έδρα τη Φιλαδέλφεια που είναι γνωστό για τα κλασικά και δημιουργικά σάντουιτς, τα τηγανιτά σνακ και τις επιλογές πρωινού, μοιράστηκε πλάνα του ηθοποιού που σερβίρει τη σπεσιαλιτέ της πόλης – το Philly cheesesteak – ένα σάντουιτς με ζουμερή ψιλοκομμένη μπριζόλα και λιωμένο τυρί.

Διαβάστε ακόμη: Μπράντλεϊ Κούπερ: "Είμαι έτοιμος για το Hangover 4 - Mου αρέσουν οι κωμικοί ρόλοι"

Σύμφωνα με την εφημερίδα "The Philadelphia Inquirer" η καντίνα βρέθηκε στη Νέα Υόρκη «για να δουν εάν ο κόσμος θα ήθελε cheesesteaks στο Μεγάλο Μήλο» με τον ΝτιΤζιαμπιέτρο να λέει ότι μαζί με τον ηθοποιό αναζητούν τοποθεσίες στην πόλη εδώ και δύο χρόνια, αλλά δεν έχουν καταλήξει ακόμη σε ένα μέρος όπου θα στήσουν την νέα τους επιχείρηση.


instagram @bradleyupdate

Δοκίμασαν μάλιστα από τα χεράκια του και πρώην του Ιρίνα Σάικ και η νυν κοπέλα του (σύμφωνα με όσα φημολογούνται), Τζίτζι Χαντίντ.

Διαβάστε ακόμη: Αυτός είναι ο Bradley Cooper! Υπέροχος στον ρόλο του Λέοναρντ Μπερνστάιν - Τον υποδύεται σε όλες τις ηλικίες (βίντεο)

Εσείς θα δοκιμάζατε αυτά τα σάντουιτς;

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ