Ο Χάρης Βαφειάς σε χαλαρή εμφάνιση με την πανέμορφη σύζυγο του Έμιλυ Λαγουνάρη (φωτό)

Που πήγαν;

Μία χαλαρή βραδινή έξοδο πραγματοποίησαν ο Χάρης Βαφειάς με την Έμιλυ Λαγουνάρη.

Ο εφοπλιστής με την σύζυγο του βρέθηκαν στο πάρτι γενεθλίων της Ιωάννας Σιαμπάνη, συζύγου του Τζίμη Σταθοκωστόπουλου, καθώς τους συνδέει στενή φιλία ενώ είναι και κουμπάροι.

Ο φωτογραφικός φακός του ndp τους απαθανάτισε να ποζάρουν όλοι μαζί με πλατύ χαμόγελο.

Η Έμιλυ φορούσε ένα τιρκουάζ πουκάμισο ενώ ο σύζυγος της επέλεξε λευκό.

Το πάρτι έλαβε χώρα στο Callas Bistro Bar έναν εντυπωσιακό χώρο με υψηλή αισθητική.

Δημιουργία του επιτυχημένου επιχειρηματία στον χώρο της εστίασης, Τζίμη Σταθοκωστόπουλου, το Callas Gastro Bar, αφιερωμένο σε μια από τις πιο συγκλονιστικές φωνές όλων των εποχών, αυτή της Μαρίας Κάλλας, διατηρεί έναν καλαίσθητο και κομψό χαρακτήρα σε μια all-day κατάσταση.

Ο Χάρης Βαφειάς εμφανίστηκε στο Dragon’s Den ως επενδυτής ενώ όπως έχει γίνει γνωστό θα τον δούμε και στο δεύτερο κύκλο.

Η Έμιλυ Λαγουνάρη, έχει σπουδάσει Αρχιτεκτονική και μεταπτυχιακό στο Interior Design στο Κολέγιο St.Martins του Λονδίνου. Κατά τη διάρκεια των σπουδών της ιδιαίτερο βάρος έδωσε στο GraphicDesign. Στη συνέχεια ασχολήθηκε με τη δημιουργία έργων μοντέρνας τέχνης τα οποία εκθέτει σε γκαλερί και στις παρουσιάσεις τους είναι καλεσμένη όλη η κοσμική Αθήνα.

Διαβάστε ακόμη: Χάρης Βαφειάς για Στέφανο Κασσελάκη "Έχει άστρο" - "Τώρα δεν έχει το επίπεδο του Μητσοτάκη, ούτε τις γνώσεις του"

Με το Χάρη Βαφειά, είναι παντρεμένοι 10 χρόνια κι έχουν αποκτήσει δυο παιδιά.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ