Ελεονώρα Ζουγανέλη: Εγώ κι η βέσπα μου – Σαν κοριτσάκι στο κέντρο της Αθήνας η δημοφιλής τραγουδίστρια στο κόκκινο σκούτερ της (φωτό)

Βόλτα στην Αθήνα με την κόκκινη βέσπα της έκανε η Ελεωνόρα Ζουγανέλη.

Ντυμένη στα μαύρα με ασορτί κράνος για την ασφάλειά της η δημοφιλής τραγουδίστρια κάνει τις βόλτες της με το αγαπημένο της σκούτερ, αποφεύγοντας με αυτόν το τρόπο την κίνηση της πρωτεύουσας.

Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη, τον φετινό χειμώνα πρωταγωνιστεί μαζί με τον Νίκο Κουρή στο μιούζικαλ "Η εκατομμυριούχος" στο Θέατρο Παλλάς

Πάντως πριν λίγε μέρες η Ελεονώρα Ζουγανέλη μιλώντας για τη σχέση της με τον δημοσιογράφο Νίκο Συρίγο είχε σημειώσει: "Η ύπαρξη του Νίκου στη ζωή μου με έχει αλλάξει. Αυτό είναι και το ζητούμενο να συμβεί στη ζωή μας. Όταν συναντιόμαστε με κάποιους ανθρώπους και τους βάζουμε στη ζωή μας και την καθημερινότητά μας, νομίζω ότι αυτό είναι το ζητούμενο, ο ένας να αρχίζει να επηρεάζει τον άλλο, και να του βγάζει και άλλες πτυχές."

Διαβάστε ακόμα: Πρώτη κοινή δημόσια εμφάνιση για Ελεωνόρα Ζουγανέλη & Νίκο Συρίγο: Με total black outfits το ευτυχισμένο ζευγάρι

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ