Ο Κωνσταντίνος Βασάλος πήρε στο τηλέφωνο τη Dua Lipa: «Hello I m Konstantinos from Greece…»

Το μήνυμα του Βασάλου στην Dua Lipa

Tην χαρά του για τον χωρισμό της Ντούα Λίπα έπειτα από οκτώ μήνες σχέσης δεν μπόρεσε να κρύψει ο Κωνσταντίνος Βασάλος, ο οποίος  έχει εκφράσει δημόσια πολλές φορές τον θαυμασμό του για την ποπ τραγουδίστρια.

Μάλιστα, σήμερα (03/12) ο Κωνσταντίνος Βασάλος μέσα από την εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» είπε αναφορικά με τον χωρισμό της Ντούα Λίπα από τον Ρομέν Γαβράς πως «Χώρισε η Ντούα Λίπα μετά από 8 μήνες. Καλά, σίγουρα με θέλει τώρα», με τους συντελεστές της εκπομπής να γελούν.

«Δε ταιριάζω εγώ με τη Ντούα Λίπα; Προφανώς αν τα φτιάξω μαζί της θα το πω. Της έχω στείλει άπειρα μηνύματα. Δες εδώ. Πόσα στόρι, δεν έχει απαντήσει τίποτα. Δες εδώ το μήνυμα. Διάβασε», πρόσθεσε ο Κωνσταντίνος Βασάλος κι έδειξε στη Σίσσυ Χρηστίδου το μήνυμα που έστειλε στην ποπ τραγουδίστρια.

 

 

 

Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Βασάλου στη Ντούα Λίπα

«Hello Dua, I’ m Konstantinos from Greece, you are very beautiful and talented, I hope one day to meet you!», ήταν το μήνυμα του Κωνσταντίνου Βασάλου που διάβασε on air η Σίσσυ Χρηστίδου και είπε: «Ε, θα σου απαντήσει σε αυτό το μήνυμα;».

«Έχω τον τρόπο μου πάντως εγώ. Φλερτάρω… Θα της στείλω, “έμαθα ότι χώρισες”. Θα μου πείτε έναν ωραίο τρόπο να την προσεγγίσω; Η Βένια από πάνω μου λέει να στείλω μια σέλφι γυμνός», είπε στη συνέχεια ο Κωνσταντίνος Βασάλος και ζήτησε τη βοήθεια των συναδέλφων του.

Δείτε επίσης:Μαρία Κορινθίου: Έμεινα έγκυος στην Ισμήνη 45 μέρες μετά τη γνωριμία μου με το Γιάννη Αϊβάζη

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ