Η Αφροδίτη Λιάντου συζεί με τον Αλέξανδρο Σκουρλέτη λόγω.. κορωνοϊού - πώς σοβάρεψε η σχέση με το όμορφο αγόρι

Δείτε το βίντεο με τη σχετική συνέντευξη!

«Νοικιάσαμε ένα σπίτι εδώ, εγώ και ο Αλέξανδρος. Εκείνος κάνει πίσω σε πράγματα, με βοηθάει πολύ στο σπίτι, δεν τα περιμένει όλα από τα χέρια μου. Έχουμε βρει πολύ ωραίες ισορροπίες», αποκάλυψε στην εκπομπή Γεια σου, η ηθοποιός.

«Είμαστε μαζί περίπου ενάμιση χρόνο. Συγκατοικήσαμε και λόγω της Κύπρου, κολλήσαμε κορωνοϊό και οι δύο, μας έβαλαν σε ένα σπίτι και τους δύο που είχαμε κολλήσει, για να μην κολλήσουμε τους άλλους, μια χαρά τα πήγαμε μαζί, λέμε μήπως να μείνουμε εδώ, και μείναμε στο σπίτι εκείνο», εξήγησε.

Για τις ερωτήσεις που δέχονται για πιθανό επόμενο βήμα στη σχέση τους ή γάμο, απάντησε: «Ψιλογελάμε… Εμείς είμαστε λίγο καιρό μαζί, δεν είναι στα πλάνα μας ακόμα».

«Δεν είχα προτάσεις για τηλεόραση μετά τη Γη της ελιάς. Δεν ξέρω γιατί…», αποκάλυψε.

Για τις φήμες που ήθελαν να είναι σε σειρά της ΕΡΤ: «Εγώ δεν έχω ιδέα για αυτό. Μπορεί και γι αυτό να μην έχω δουλειά, γιατί έβγαλαν ότι θα είμαι κάπου. Ούτε καν μου έχει γίνει πρόταση γι αυτό. Ούτε πρόταση στη μητέρα μου έγινε».

«Δεν θα κάνουμε κάτι ακόμα μαζί με τη μητέρα μου, γιατί θα έχουμε πολύ άγχος και οι δύο. Η μητέρα μου μου έλεγε γιατί δεν σπουδάζεις κάτι άλλο;», τόνισε.

 

 

 

Δείτε επίσης:O Νίκος Μάνεσης μιλάει για το γιο του πρώτη φορά: «Καμαρώνω που ο γιος μου δεν ασχολείται με το ποδόσφαιρο»

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ