Χώρισε η Ντούα Λίπα με τον Ρομέν Γαβράς: Ήταν μαζί 8 μήνες - Ποια η αιτία;

Σύντομο ειδύλλιο

Τέλος στη σχέση τους φαίνεται να έδωσαν η Ντούα Λίπα με τον Ρομέν Γαβράς ύστερα από 8 μήνες.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Sun, οι δυό τους δεν είναι πλέον μαζί, καθώς η διάσημη τραγουδίστρια επιθυμεί να κάνει focus στην καριέρα της.

Διαβάστε ακόμη: Dua Lipa: Ο Romain Gavras είναι το αγόρι μου - Στις Κάννες εντυπωσιακή & σέξυ - Ερωτευμένη δίπλα στον γοητευτικό σκηνοθέτη (φωτό)

Ιδαίτερα με το τελευταίο της single "Hudini" η φήμη της έχει απογειωθεί ακόμη περισσότερο.

Διαβάστε ακόμη: Dua Lipa: Έβαλε το κόκκινο φουστάνι να μοιάζει με φωτιά & έσβησε τα κεράκια των γενεθλίων της - Αγκαλιά με τον Ρομέν Γαβρά & τον Jacquemus (φωτό - βίντεο)

Μια πηγή δήλωσε στο δημοσίευμα: «Η Ντούα και ο Ρομέν χώρισαν τους δρόμους τους μετά από ένα καλοκαίρι αγάπης. Έχει βάλει παρωπίδες όταν πρόκειται για την καριέρα της και το ζευγάρι τερμάτισε τη σχέση τους πριν τα πράγματα χαλάσουν. Ο Ρομέν θεωρούσε την Ντούα εργασιομανής, αλλά εκείνη δεν σκοπεύει να επιβραδύνει για τίποτα και για κανέναν».



instagram @goddesslipaa

 

 

Διαβάστε ακόμη: Dua Lipa: Αναστατώνει ξανά την Ελλάδα με το καλλίγραμμο κορμί της - Σαλπάρει στην Πελοπόννησο

Να υπενθυμίσουμε ότι το ζευγάρι εθεάθη για τελευταία φορά να απολαμβάνει μια βραδινή έξοδο μαζί τον περασμένο μήνα, καθώς μαζί τους ήταν και ο αδελφός της τραγουδίστριας.

Διαβάστε ακόμη: Η Dua Lipa στην Ακρόπολη! Ποζάρει με φόντο τον Παρθενώνα - Τι έγινε στην πτήση της; (φωτό - βίντεο)

Επίσης, οι δυο τους είχαν κάνει διακοπές στην Ελλάδα το καλοκαίρι ταξιδεύοντας στη Σίφνο και την Πελοπόννησο, ανάμεσα σε άλλα, και είχαν επισκεφθεί και τον τόπο καταγωγής της τραγουδίστριας, το Κόσοβο.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ