Η γνώμη σας, είναι πολύτιμη! Μοιραστείτε την μαζί μας!

 

Διαζύγιο για τον Δημήτρη Αβραμόπουλο και τη σύζυγό του, Βίβιαν Σπανούδη - Μετά από 30 χρόνια γάμου, πότε χώρισαν (βίντεο)

Δημήτρης Αβραμόπουλος και Βίβιαν Σπανούδη πήραν αθόρυβα διαζύγιο μετά από 30 χρόνια γάμου.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της «ΟΝ time»  και της δημοσιογράφου, Σάσας Σταμάτη, το ζευγάρι έπειτα από περίπου τριάντα χρόνια έγγαμου βίου και έχοντας αποκτήσει δύο παιδιά επέλεξε να βάλει τέλος στον γάμο του.

Ωστόσο, οι δυο τους διατηρούν άψογες σχέσεις μεταξύ τους και η προτεραιότητά τους είναι παιδιά τους, με την κοινή τους αγάπη γι’ αυτά να τους συνδέει για πάντα.

Το ζευγάρι έχει χωρίς πριν από τις εκλογές του Ιουνίου, όμως η Βίβιαν Σπανουδη ήταν στο πλευρό σε ορισμένες προεκλογικές του συγκεντρώσεις.

Επίτροπος της Κομισιόν, κορυφαίος υπουργός στις κυβερνήσεις της ΝΔ, βουλευτής πλέον, ο Δ. Αβραμόπουλος μιλώντας για τη σύζυγό του είχε πει:

«Δεν υπάρχουν μυστικά. Αγάπη, σεβασμός και εμπιστοσύνη. Με τη σύζυγό μου γνωριστήκαμε όταν ήμουν ακόμη διπλωμάτης και η είσοδός μου στην πολιτική έγινε το βράδυ της 16ης Σεπτεμβρίου του 1993, στη δεξίωση του γάμου μας, όταν ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, μαζί με τις ευχές του, μου ανακοίνωσε ότι από την επομένη θα ήμουν υποψήφιος βουλευτής στην Α΄ Αθηνών. Έτσι ναυάγησε και το ταξίδι του μέλιτος, που τελικά έγινε δέκα χρόνια μετά. Δεν σας κρύβω ότι σε όλη αυτή την ωραία και δυναμική περιπέτεια της πολιτικής, και με δεδομένες τις δυσκολίες και την πίεση, που αυτή σε μεγάλο βαθμό ασκείται και στην οικογένεια, οφείλω πολλά, αν όχι όλα, στη σύζυγό μου» είχε δηλώσει ο δημοφιλής πολιτικός για τη σύζυγό του στα «Παραπολιτικά», τον Σεπτέμβριο του 2021.

Τα παιδιά, Φίλιππος και Ιάσονας

Για τους δύο γιους του, τον Φίλιππο και τον Ιάσονα, και για τη σχέση που έχει μαζί τους, ο Δημήτρης Αβραμόπουλος είχε δηλώσει: «Η σχέση μας είναι ιδανική. Έχουν μεγαλώσει πια. Είκοσι επτά ο Φίλιππος και είκοσι τεσσάρων ο Ιάσονας. Ο Ιάσονας ετοιμάζεται για τα μεταπτυχιακά του και ο Φίλιππος ολοκλήρωσε τις σπουδές του με μεγάλη επιτυχία και ξεκίνησε ήδη τις επιχειρηματικές του δραστηριότητες. Εκείνο όμως που τους ξεχωρίζει είναι οι εξαίρετοι χαρακτήρες τους. Σε αυτό καθοριστική η συμβολή και των δυο μας, ιδιαίτερα της Βίβιαν».

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο χωρισμός τους ήταν κάτι παραπάνω από βελούδινος, καθώς οι σχέσεις τους παραμένουν άριστες και συνεχίζει να στηρίζει ο ένας τον άλλο. Δεν είναι τυχαίο, άλλωστε, ότι στη συγκέντρωση γυναικών που είχε κάνει ο Δημήτρης Αβραμόπουλος στην Ηλεία στο πλαίσιο του προεκλογικού του αγώνα για τις εκλογές του Μαΐου, το «παρών» είχε δώσει και η πρώην σύζυγός του Βίβιαν Σπανούδη

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ