Το eirinika δημοσιεύει 35 φωτό του πιο εντυπωσιακού μοντέλου των 60s - Η Veronica Hamel ήταν η σταρ της πασαρέλας

Καλλονή!

Γεννημένη το 1943 στη Φιλαδέλφεια της Πενσυλβάνια, η Αμερικανίδα μοντέλο και ηθοποιός Veronica Hamel ξεκίνησε μια καριέρα στο μόντελινγκ, αφού την ανακάλυψε η Αϊλίν Φορντ.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη theeightiesrule (@theeightiesrule)

Στον πρώτο της κινηματογραφικό ρόλο, έπαιξε ένα μοντέλο στο Klute του 1971, ενώ ακολούθησαν ρόλοι στις ταινίες καταστροφής Beyond the Poseidon Adventure και When Time Ran Out.

Η Hamel ξεκίνησε να εμφανίζεται σε τηλεοπτικές σειρές το 1975. Τη θυμόμαστε περισσότερο για το ρόλο της Τζόις Ντάβενπορτ, του αφοσιωμένου δημόσιου υπερασπιστή, ο οποίος έτυχε να είναι και ο έρωτας του αρχηγού της αστυνομίας Φρανκ Φουρίλο, στη μακροχρόνια τηλεοπτική σειρά Hill Street Blues από το 1981- 87.

Ήταν πέντε φορές υποψήφια για Emmy για αυτόν τον ρόλο. Η ταινία A New Life του 1988 του Άλαν Άλντα έδωσε στον Χάμελ τον πρωταγωνιστικό ρόλο του γιατρού του και του έρωτα. Επιλέχθηκε ως η Ελίζαμπεθ, η σύζυγος του χαρακτήρα του Τσαρλς Γκρόντιν στην ταινία «Taking Care of Business» το 1990. Μπήκε στη λίστα του περιοδικού Us "Best Dressed" για το 1983.

Το 2002, η Hamel εμφανίστηκε επίσης στο νομικό του δημιουργού Hill Street Blues, Steven Bochco δράμα Philly. Στα τέλη της δεκαετίας του 2000, είχε έναν επαναλαμβανόμενο ρόλο στην τηλεοπτική σειρά Third Watch του NBC και εμφανίστηκε ως Margo Shephard, μητέρα του Jack, στη σειρά Lost του ABC.

Το eirinika δημοσιεύει 15 vintage φωτογραφίες της Veronica Hamel από τη δκεαετία του '60 που σάρωνε στις πασαρέλες!

Πηγή φωτογραφιών: vintag.es

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ