Η Finos Film, θυμάται τον «σκληρό άντρα» του σινεμά - 13 χρόνια από τον θάνατο του Γιώργου Φούντα (βίντεο)

Ερμήνευσε σπουδαίους ρόλους, άφησε ανεξίτηλη τη σφραγίδα του

Σαν σήμερα πέθανε πριν 13 χρόνια ο Γιώργος Φούντας, ο «σκληρός άντρας» του παλιού ελληνικού κινηματογράφου και με μία ανάρτηση στα social media η Φίνος Φιλμ τιμά τη μνήμη του. Η Φίνος Φιλμ ανέβασε ένα βίντεο-αφιέρωμα για τα 13 χρόνια από τον θάνατο του σπουδαίου ηθοποιού, το οποίο δημοσιεύτηκε μέσα από τον επίσημο λογαριασμό της εταιρείας στο Instagram.

Διαβάστε ακόμα: Vintage Story: Όταν ο Γιώργος Φούντας θα γινόταν ο επόμενος James Βond μετά τον Sean Connery - Γιατί δεν πήρε τον ρόλο;

Στη λεζάντα γράφει:

«Ο Γιώργος Φούντας ήταν φαινόμενο στο είδος του. Ερμήνευσε με εκρηκτικό ταπεραμέντο σπουδαίους ρόλους σκληρών και επιπόλαιων αντρών που υποκύπτουν στα πάθη τους, ενώ είχε το χάρισμα να κερδίζει τον θεατή και να ταυτίζεται με τις αγωνίες του, κατακτώντας φανατικούς θαυμαστές. Το ταλέντο του ξεπέρασε τα σύνορα της χώρας μας και διακρίθηκε για ρόλους σε σπουδαίες ταινίες όπως “Στέλλα”, “Το Κορίτσι με τα Μαύρα”, “Ποτέ την Κυριακή”, “Κόκκινα Φανάρια” και “Ζορμπάς”. Ο Γιώργος Φούντας έφυγε από κοντά μας στις 28 Νοεμβρίου 2010 και τον θυμόμαστε μέσα από στιγμές του στις ταινίες “Πολύ Αργά για Δάκρυα” και “Αντίο Ζωή”».

Διαβάστε ακόμα: Vintage Story: Γιώργος Φούντας 21-11-1955 φώναζε ''Στέλλα φύγε κρατάω μαχαίρι'', η Μελίνα δεν τον πίστεψε - Παγκόσμια σταρ εκείνη, παρολίγο Τζέιμς Μποντ αυτός!

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ