Η γνώμη σας, είναι πολύτιμη! Μοιραστείτε την μαζί μας!

 

Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Τρίγωνο της Σελήνης από τον Ζυγό - Ευχάριστες επαφές αλλά και παρεξηγήσεις

Αναλυτικά οι αστρολογικές προβλέψεις

Η μέρα ξεκινά με το ωραίο τρίγωνο της Σελήνης από τους Διδύμους με την Αφροδίτη από τον Ζυγό, που δημιουργεί τις προϋποθέσεις για πιο ευχάριστες επαφές στο ξεκίνημα της μέρας. Τις απογευματινές ώρες ωστόσο το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ποσειδώνα μπορεί να οδηγήσει σε παρεξηγήσεις ή σύγχυση, ή μπορεί να έχουμε διλήμματα πώς να προχωρήσουμε παρακάτω στην καθημερινότητα μας σε σχέσεις ή και καταστάσεις. Δίδυμοι, Τοξότες, Παρθένοι και Ιχθύες τα ζώδια που θα έχουν πιο έντονη πίεση σήμερα, καθώς βρισκόμαστε ακόμη κάτω από την επιρροή της χθεσινής Πανσελήνου.

ΚΡΙΟΣ

Η Σελήνη παραμένει στους Διδύμους κάνοντας πιο εξωστρεφή τη διάθεσή σας, ενώ θα προτιμήσετε να συναναστραφείτε με άτομα που σας ενθουσιάζουν κι έχουν πιο θετική στάση απέναντι στη ζωή. Η μέρα ξεκινά με το τρίγωνο της Σελήνης με την Αφροδίτη κι έτσι οι επαφές σας μπορεί να είναι ιδιαίτερα ευχάριστες. Στην πορεία της μέρας με την απαιτητική όψη της Σελήνης προς τον Ποσειδώνα μπορεί να σας απασχολήσουν κάποια θέματα με συνεργάτες ή με τη δουλειά σας και μπορεί το άγχος σας να αυξηθεί. Σαφώς δεν μπορείτε να ευχαριστήσετε τους πάντες και να τα κάνετε όλα τέλεια. Εστιαστείτε σε αυτά που μπορείτε πραγματικά να κάνετε και ευχαριστούν τουλάχιστον εσάς. Το τέλος της μέρας θα είναι πολύ πιο άνετο και θα πάρετε ικανοποίηση από τις επαφές σας με αγαπημένα σας πρόσωπα.

ΤΑΥΡΟΣ

Η μέρα ξεκινά με πιο ευχάριστη διάθεση και ακόμη κι αν έχετε πολλά να διεκπεραιώσετε σε επαγγελματικό επίπεδο οι πρωινές ώρες αν μη τι άλλο θα είναι πιο διασκεδαστικές και ανάλαφρες. Το απόγευμα μπορεί να σας αγχώσουν θέματα που σχετίζονται είτε με φίλους ή συνεργάτες, είτε ακόμη και με τα παιδιά σας αν είστε γονείς. Πιθανώς να έχετε κάποιες υποχρεώσεις απέναντι τους ειδικά αν είναι σε φάση σπουδών. Η θετική όψη της Σελήνης με την Αφροδίτη φέρνει ένα καλύτερο κλίμα σε θέματα επαγγελματικά και οι άνθρωποι που εργάζονται μαζί σας ή είναι προϊστάμενοι σας μπορεί να σας στηρίζουν και να σας δείχνουν την εκτίμηση τους. Από την άλλη κι εσείς ξέρετε πώς να εμπνεύσετε τους συνεργάτες σας, να τους κάνετε να νιώθουν ομάδα και να μοιράζεστε όχι μόνο τα άγχη αλλά και τις χαρές.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Σελήνη εξακολουθεί να κινείται στο ζώδιο σας σε όλη τη διάρκεια της μέρας και οι πρωινές ώρες με τη θετική της όψη προς την Αφροδίτη κυλούν πιο ευχάριστα, κι αν καταπιάνεστε με όσα σας αρέσουν και αγαπάτε θα σας φανούν ακόμη καλύτερες. Ενδεχομένως να υπάρχει μεγαλύτερο άγχος προς το απόγευμα ή πίεση από θέματα που σχετίζονται με τη δουλειά ή τις υποχρεώσεις σας στο σπίτι καθώς η Σελήνη σχηματίζει όψη με τον Ποσειδώνα. Από την άλλη μπορεί να νιώθετε μεγαλύτερη σύγχυση για την εξέλιξη κάποιων πραγμάτων κυρίως σε επαγγελματικό επίπεδο. Μην ξεχνάτε ότι βρίσκεστε ακόμη κάτω από την επιρροή της χθεσινής Πανσελήνου.

Δείτε όλες τις προβλέψεις της Άσης Μπήλιου στο asibiliou.gr.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ