Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Η Σελήνη παραμένει στον Ταύρο - Πολλά απρόοπτα, να είστε ευέλικτοι!

Αναλυτικά οι αστρολογικές προβλέψεις...

Την Κυριακή η Σελήνη θα εξακολουθήσει την πορεία της στον Ταύρο σχηματίζοντας μια πλειάδα όψεων ως επί το πλείστον θετικές. Μόνο η σύνοδος με τον Ουρανό το πρωί της Κυριακής μπορεί να δείξει κάποια απρόοπτα, άρα θα πρέπει να είμαστε αρκετά ευέλικτοι.

ΚΡΙΟΣ

Τόσο το Σάββατο όσο και την Κυριακή θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί με θέματα που αφορούν τα οικονομικά σας. Καλώς ή κακώς θα είστε επιρρεπείς σε έξοδα. Πριν λοιπόν γεμίσετε το «καλάθι» των αγορών ή βγείτε στα μαγαζιά παρασυρμένοι από τις εκπτώσεις, κάνετε πρώτα έναν καλό έλεγχο στα οικονομικά σας για να μην υποφέρετε μετά. Το πιθανότερο είναι πως η κατανάλωση αυτή τη στιγμή λειτουργεί ψυχοθεραπευτικά για κάποιους από σας, ειδικά αν έχετε τις αγωνίες σας είτε για τα επαγγελματικά είτε για τα οικογενειακά σας θέματα.

ΤΑΥΡΟΣ

Με τη Σελήνη στο ζώδιο σας και την Κυριακή ένα σχετικό άγχος θα υπάρχει, αλλά και πάλι θα είναι κάτι διαχειρίσιμο. Η Σελήνη βέβαια δημιουργεί πολλές φορές και ψυχολογικά σκαμπανεβάσματα, αλλά σε γενικές γραμμές θα ευνοήσει και τον διάλογο αλλά και τα μακροπρόθεσμα σχέδια σας. Οι πρωινές ώρες με τη σύνοδο Σελήνης-Ουρανού μπορεί να είναι πιο ασταθείς ή να υπάρχουν απρόοπτες εξελίξεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Σήμερα και αύριο δεν είναι ακριβώς οι κατάλληλες ημέρες για να πιέσετε τα πράγματα ειδικά αν είστε γεννημένοι τον Μάιο. Προσοχή σε υγεία, σχέσεις και δουλειά. Την Κυριακή ίσως χρειαστεί να δουλέψετε πιο μοναχικά, να διερευνήσετε υποθέσεις που είναι σε εκκρεμότητα από το παρελθόν, να ασχοληθείτε με την κατάσταση της υγείας σας, να πετάξετε πράγματα και συνήθειες που σας κρατάνε πίσω.

Δείτε όλες τις προβλέψεις της Άσης Μπήλιου στο asibiliou.gr.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ