Γενέθλια για την Ζέτα Δούκα: Έσβησε τα κεράκια της τούρτας αγκαλιά με την κορούλα της - "50 λοιπόν! Τα κατάφερα!" (φωτό - βίντεο)

Χρόνια πολλά!

 

Τα γενέθλια της γιορτάζει σήμερα η Ζέτα Δούκα!

Κι επισήμως έγινε 50 χρόνων "τα κατάφερε'" όπως λέει και η ίδια χιουμοριστικά.

Η αγαπημένη ηθοποιός θέλησε να μοιραστεί αυτό το σημαντικό γεγονός με τους διαδικτυακούς της φίλους κι έτσι μέσα από το instagram δημοσίευσε χαριτωμένες φωτογραφίες και βίντεο.

Σε άλλα πλάνα τη βλέπουμε να σβήνει τα κεράκια της εντυπωσιακής της τούρτας ενώ άλλα προέρχονται από τη βραδιά που συμμετείχε στο Ωδείο Αθηνών.

 

 

"50 λοιπόν! Τα κατάφερα!

Είμαι υγιής ( τον περισσότερο τουλάχιστον καιρό), πλήρης (έχοντας εκπληρώσει τα περισσότερα όνειρα μου), σίγουρα ευγνώμων για όσα καλά αλλά και όσες δυσκολίες/μαθήματα μου έφερε η ζωή- και είναι πολλές/α!

Κυρίως όμως είμαι ευγνώμων για την αγάπη των δικών μου ανθρώπων των φίλων , της οικογένειας μου, των συνεργατών μου αλλά και για την αγάπη των ανθρώπων που μοιράζονται αυθόρμητα μαζί μου αγκαλιές, όμορφα λόγια , χαμόγελα και συγκινήσεις, χωρίς ουσιαστικά με γνωρίζουν. Κι όμως γνωριζόμαστε, μόνο και μόνο επειδή συνυπάρχουμε σε αυτόν τον κόσμο , τον διψασμένο για αλληλεγγύη και καλοσύνη.

Εύχομαι λοιπόν αυτές οι αγκαλιές και οι καλοσύνες να υπερ-πολλαπλασιαστούν και σαν χιονοστιβάδα να μας παρασύρουν όλους, γεμίζοντας μας με φως κι αγάπη.

Και με αφορμή την σημερινή παγκόσμια ήμερα που μας υπενθυμίζει πόσο μεγάλο πρόβλημα είναι η έμφυλη βία, εύχομαι να ζήσω - και να αγωνίζομαι για -την ημέρα που θα τη δω να εξαλείφεται πλήρως! Μερικά στιγμιότυπα βίντεο από την χθεσινή μέρα που τα είχε κυριολεκτικά :

1/video 5’mum με @elena_charalampoudi ❗️special thanks στην καταπληκτικότερη και θεότρελη πλαστική χειρουργό @dr.tzivaridou 2/ Εκδήλωση Αφύπνισης για την εξάλειψη της έμφυλης βίας από το @strongme_woman της @aspasia_theofilou

3/ Εορταστικό κλείσιμο ημέρας, με την φωνή της αγαπημένης μου φίλης @artemismatafia",
σημείωσε στη λεζάντα της ανάρτησης της.

 

 

Το σύντομο who is who της ταλαντούχας ηθοποιού

Η Ζέτα (Γεωργία) Δούκα (γεν. Αθήνα, 24 Νοεμβρίου 1973) είναι Ελληνίδα ηθοποιός, παρουσιάστρια, μπλόγκερ και ιδρύτρια της μη κερδοσκοπικής εταιρίας «Anasa», που στηρίζει ανθρώπους που πάσχουν από διατροφικές διαταραχές.

Διαβάστε ακόμη: Μοντέλα οι φίλες! Με το απόλυτο animal print look η Ζέτα Δούκα - Βελούδινη σικ κάπα η Μαρία Ναυπλιώτου (φωτό)

Είναι απόφοιτη της Ανωτέρας Δραματικής Σχολής Ίασμος και έχει παρακολουθήσει μαθήματα φωνητικής από τη σοπράνο Ελένη Καραγιάννη.

 

 

 

 

Επίσης, έχει σπουδάσει φυσικοθεραπεία και έχει δουλέψει ως νοσηλεύτρια στο ΚΑΤ.

Ξεκίνησε την πορεία της ως ηθοποιός σε τηλεόραση, θέατρο και κινηματογράφο το 2000. Κάποιες από τις πιο γνωστές τηλεοπτικές της συμμετοχές είναι στις σειρές Η ώρα η καλή, 1 μήνας και κάτι, Λάκης ο γλυκούλης, Οι Βασιλιάδες και Μοντέρνα Οικογένεια. Κινηματογραφικά έχει πρωταγωνιστήσει στις ταινίες Το φιλί της Ζωής, Νήsos, Ο μαγικός καθρέφτης και Καζαντζάκης.

Τον Απρίλιο του 2018, δημιούργησε το δικό της ιστολόγιο με την ονομασία all4z.gr

Διαβάστε ακόμη: Το χρυσό μαλλί της Ζέτας Δούκα - Που εντοπίσαμε τη δημοφιλή ηθοποιό με νέο look (φωτό)

Από το 2013 μέχρι το 2023 ήταν σε σχέση με τον γυμναστή Μιχάλη Χατζαντωνά και έχουν αποκτήσει μαζί μια κόρη, την Θάλεια (γενν. 2 Απριλίου 2016).

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ