Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Η Σελήνη στον Ταύρο - Ικανοποίηση & χαρά, ευνοούνται νομικές υποθέσεις, διαπραγματεύσεις, θέματα σπουδών ...

Αναλυτικά οι αστρολογικές προβλέψεις ...

Το πρωί του Σαββάτου η Σελήνη συναντά τον Δία στο ζώδιο του Ταύρου και μπορεί να μας βοηθήσει να βρούμε ικανοποίηση και χαρά εκεί που δεν το περιμένουμε. Ευνοούνται νομικές υποθέσεις, διαπραγματεύσεις, θέματα σπουδών, επικοινωνίας, μάρκετινγκ, εμπορικών δοσοληψιών, συζητήσεων αλλά και οι έξοδοι για διασκέδαση. Το απόγευμα όμως σχηματίζεται το ακριβές τετράγωνο Άρη-Κρόνου το οποίο δεν είναι ιδιαίτερα εύκολο και τυχερό. Σε όποια απόφαση για δράση που θα πάρουμε χρειαζόμαστε αρκετή σκέψη και να μη βιαστούμε να υλοποιήσουμε κάτι χωρίς να έχουμε προσμετρήσει όλες τις παραμέτρους. Όποιος βιάζεται σκοντάφτει λέει η παροιμία, αλλά με αυτή την όψη κάποιες φορές μπορεί να είναι και κυριολεξία αφού φημίζεται για την ατυχηματική της επιρροή. Προσεκτικοί λοιπόν και μετρημένοι σήμερα κυρίως όχι βιαστικοί κι όλα θα πάνε καλά. 

ΚΡΙΟΣ

Τις πρωινές ώρες που η Σελήνη συναντά τον Δία σε σύνοδο στον Ταύρο μπορεί να έρθει μια λύση από κει που δεν την περιμένατε. Πιθανώς ακόμη και μια οικονομική πρόταση εξαιρετικά δελεαστική. Προσέξτε τις λεπτομέρειες, φυσικά δεν χρειάζονται βιασύνες καθώς είμαστε κάτω από την επιρροή του Άρη με τον Κρόνο. Ακόμη το πρωινό προσφέρεται για να δείτε τυχόν νομικά ζητήματα ή θέματα που αφορούν σε σπουδές. Το απόγευμα του Σαββάτου είναι πιο απαιτητικό λόγω της ακριβείας της όψης Άρη-Κρόνου. Θέματα που σχετίζονται με τις πεποιθήσεις και τις αντιλήψεις σας σχετικά με το μέλλον των σπουδών ή της δουλειάς μπορεί σήμερα να έρθουν σε κόντρα με άτομα που δεν είναι τόσο ανοιχτόμυαλα όσο εσείς. Τόσο το Σάββατο όσο και την Κυριακή θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί με θέματα που αφορούν τα οικονομικά σας. Καλώς ή κακώς θα είστε επιρρεπείς σε έξοδα. Πριν λοιπόν γεμίσετε το «καλάθι» των αγορών ή βγείτε στα μαγαζιά παρασυρμένοι από τις εκπτώσεις, κάνετε πρώτα έναν καλό έλεγχο στα οικονομικά σας για να μην υποφέρετε μετά. Το πιθανότερο είναι πως η κατανάλωση αυτή τη στιγμή λειτουργεί ψυχοθεραπευτικά για κάποιους από σας, ειδικά αν έχετε τις αγωνίες σας είτε για τα επαγγελματικά είτε για τα οικογενειακά σας θέματα.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Σελήνη εξακολουθεί την πορεία της στο ζώδιο σας και σχηματίζει θετική όψη συνόδου με τον Δία. Εκμεταλλευτείτε αυτή την επιρροή αν έχετε να κάνετε σημαντικές συζητήσεις ή κινήσεις σε επαγγελματικό ή προσωπικό επίπεδο. Εστιαστείτε στον εαυτό σας, βάλτε σθεναρά όρια και αφοσιωθείτε στους δικούς σας στόχους χωρίς παρεκκλίσεις. Βέβαια πολλές φορές η σύνοδος της Σελήνης με τον Δία δημιουργεί μια νοητική ανησυχία και ένα ανικανοποίητο, αλλά δείτε το σαν κίνητρο για να ανακαλύψετε κάτι που σας ταιριάζει περισσότερο επαγγελματικά ή όποιο άλλο στόχο έχετε. Το απόγευμα του Σαββάτου προσέξτε ιδιαίτερα ζητήματα που σχετίζονται με τα οικονομικά σας. Με την αντίξοη όψη Άρη-Κρόνου δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για συζητήσεις περί των οικονομικών και φυσικά είναι μια απαγορευτική όψη για επενδύσεις, δανεισμούς και υπογραφές συμβολαίων. Με τη Σελήνη στο ζώδιο σας και την Κυριακή ένα σχετικό άγχος θα υπάρχει, αλλά και πάλι θα είναι κάτι διαχειρίσιμο. 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Το πρωί του Σαββάτου είναι από αυτά που μπορείτε να αξιοποιήσετε προκειμένου να έχετε θετικά αποτελέσματα σε θέματα δουλειάς ή ακόμη και σε θέματα που αφορούν στην προσωπική σας ζωή. Όμως είναι από τις μέρες που πρέπει να αφιερώσετε και αρκετό χρόνο στον εαυτό σας να ξεκουραστείτε, να φορτίσετε τις μπαταρίες σας και να μην πιεστείτε καθόλου. Φτιάξτε έτσι το πρόγραμμα σας ώστε να αφήσετε και ελεύθερο χρόνο είτε για να σας περιποιηθείτε είτε για να περάσετε λίγο περισσότερο ποιοτικό χρόνο με τον σύντροφο σας. Καλή μέρα για να ψάξετε θέματα υγείας, θεραπείες, τρόπους αποσυμφόρησης από το άγχος ή να βάλετε σε μια τάξη τη διατροφή σας. Ακόμη μπορεί να έχετε και μια ευχάριστη είδηση σε επαγγελματικό επίπεδο το πρωί. Το απόγευμα του Σαββάτου είναι αρκετά πιο απαιτητικό, καθώς ο Άρης από τον Τοξότη τετραγωνίζει τον Κρόνο και μπορεί να νιώθετε μεγάλη πίεση σε μια σχέση είτε επαγγελματική είτε προσωπική. Σήμερα και αύριο δεν είναι ακριβώς οι κατάλληλες ημέρες για να πιέσετε τα πράγματα ειδικά αν είστε γεννημένοι τον Μάιο. Προσοχή σε υγεία, σχέσεις και δουλειά. Την Κυριακή ίσως χρειαστεί να δουλέψετε πιο μοναχικά, να διερευνήσετε υποθέσεις που είναι σε εκκρεμότητα από το παρελθόν, να ασχοληθείτε με την κατάσταση της υγείας σας, να πετάξετε πράγματα και συνήθειες που σας κρατάνε πίσω.

Δείτε όλες τις προβλέψεις της Άσης Μπήλιου στο asibiliou.gr.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ