Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Η Σελήνη στον Κριό - Υποχρεώσεις & ευθύνες, μην έχετε όμως μεγάλες προσδοκίες

Αναλυτικά οι αστρολογικές προβλέψεις ...

Από χθες το βράδυ πέρασε η Σελήνη στον Κριό και θα παραμείνει σε αυτό το ζώδιο σε όλη τη διάρκεια της Πέμπτης με μοναδική της όψη τη σύνοδο της με τον Χείρωνα. Σήμερα σχηματίζεται το τετράγωνο του Ήλιου με τον Κρόνο και για τους περισσότερους φαίνεται ότι μπορεί να υπάρχουν υποχρεώσεις και ευθύνες που δεν μπορούμε να αποφύγουμε μέσα στη μέρα. Από την άλλη, αυτή η όψη σκιάζει κάπως την αισιόδοξη στάση του Ήλιου στον Τοξότη και μπορεί να συννεφιάσει τη διάθεση μας. Γι’ αυτό καλύτερα σήμερα να μην έχουμε μεγάλες προσδοκίες που μπορεί να μας οδηγήσουν σε απογοήτευση. Σαφώς δεν είναι η κατάλληλη μέρα για να κάνουμε επενδύσεις, να ζητήσουμε χάρες ή να προχωρήσουμε ελαφρά τη καρδία σε δεσμεύσεις. Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες οι αποδέκτες της επιρροής του τετραγώνου Ήλιου-Κρόνου, κυρίως οι γεννημένοι στις αρχές των παραπάνω ζωδίων. Σε κάθε περίπτωση, ας κρατήσουμε την αισιοδοξία μας και ας αντιμετωπίσουμε θετικά και με καλή παρέα τις προκλήσεις της ημέρας.

ΚΡΙΟΣ

Η Πέμπτη σας βρίσκει με μια άρνηση ίσως να κάνετε πολλά πράγματα και προτιμάτε πιθανώς να περάσετε λίγες ώρες παραπάνω χουζουρεύοντας χωρίς πρόγραμμα και πιέσεις. Στον βαθμό που μπορείτε να το επιτύχετε αυτό θα είναι μια χαρά. Αν όμως εργάζεστε ή έχετε ανειλημμένες υποχρεώσεις στο σπίτι, τότε μπορεί να νιώσετε μεγαλύτερη πίεση. Γενικά είναι μια μέρα που πρέπει να είστε λίγο πιο μετριοπαθείς στις απόψεις σας και να μην προσπαθείτε να τις επιβάλλετε, αλλά ούτε και να καταπιέσετε τον εαυτό σας να δεχθεί απόψεις άλλων με το ζόρι. Σ’ αυτή την περίπτωση η καλύτερη τακτική είναι η απομάκρυνση από την εστία έντασης. Βάλτε σε προτεραιότητα την υγεία και βρείτε χρόνο να ξεκουραστείτε.

ΤΑΥΡΟΣ

Σήμερα είναι η μέρα που πρέπει να ακούτε περισσότερο αυτά που θα σας πουν οι άλλοι και να μιλάτε λιγότερο. Καθώς θα υπάρχει ένα πιο ασταθές και νευρικό κλίμα στην ατμόσφαιρα, δεν θα είναι δύσκολο να παρεκτραπείτε αν κάποιος σας προκαλέσει λέγοντας κάτι που δεν θέλετε να ακούσετε ή να σας πατήσει ένα λάθος κουμπί ακόμη κι αν προέρχεται από το φιλικό σας περιβάλλον. Το τετράγωνο του Ήλιου με τον Κρόνο είναι περιοριστικό από τη φύση του και σας ωθεί να δώσετε μεγαλύτερη σημασία στους στόχους σας, ακόμη κι αν αυτό σημαίνει να θυσιάσετε τη διασκέδαση και την ανεμελιά για να τους επιτύχετε. Από την άλλη, σήμερα δεν είναι ιδανική μέρα να μοιραστείτε μυστικά σας με άλλους.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η σημερινή μέρα είναι από τις απαιτητικές της εβδομάδας για σας αγαπητοί μου Δίδυμοι και η πίεση που θα νιώσετε προέρχεται τόσο από το κομμάτι της δουλειάς όσο και από την οικογενειακή ή προσωπική σας ζωή. Χρειάζεται να διαχειριστείτε με πολύ διακριτικότητα και ευγένεια τις σχέσεις σας, μολονότι το άγχος να προλάβετε να ανταποκριθείτε στις υποχρεώσεις σας θα είναι τεράστιο. Αυτό όπως καταλαβαίνετε μπορεί να σας κάνει πιο πιεστικούς απέναντι και στους άλλους και κάπως να υπερβείτε τα όρια δημιουργώντας δυσαρέσκειες. Προσπαθήστε απέναντι σε όλο αυτό να αντιτάξετε την ψυχραιμία σας και να ενθαρρύνετε τους άλλους, αντί να συμπεριφέρεστε με απαίτηση και έλλειψη ενσυναίσθησης. Θέματα που αφορούν σε προϊσταμένους ή τους γονείς σας μπορεί να σας πιέσουν σήμερα.

Δείτε όλες τις προβλέψεις της Άσης Μπήλιου στο asibiliou.gr.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ