Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Η Σελήνη στους Ιχθύς - Δυσκολία στο να δούμε ποια η αλήθεια & ποιο το ψέμα ...

Αναλυτικά οι αστρολογικές προβλέψεις ...

Η Σελήνη στους Ιχθύς σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα σήμερα κάνει κάπως δύσκολο να διαχωρίσουμε την αλήθεια από το ψέμα και η τάση είναι να διαβάζουμε όπως εμείς θέλουμε ή φανταζόμαστε τις πληροφορίες που λαμβάνουμε. Ίσως από την άλλη ακριβώς επειδή η επικαιρότητα είναι δυσάρεστη δεν θέλουμε να επιβαρύνουμε την ψυχολογία μας περισσότερο και καταφεύγουμε στο όνειρο και όχι στην πραγματικότητα. Φυσικά δεν είναι η κατάλληλη μέρα τουλάχιστον μέχρι αργά το απόγευμα για σοβαρές αποφάσεις, καθώς τα ροζ γυαλιά δεν επιτρέπουν να δούμε ξεκάθαρα και να εκτιμήσουμε την κατάσταση. Παρόλα αυτά, είναι μια μέρα για να κυνηγήσουμε το όνειρο, να εκφραστούμε μέσα από καλλιτεχνικές διεξόδους, να ασχοληθούμε με τα δικά μας προσωπικά θέματα και να ταξιδέψουμε με τη φαντασία μας εκεί που θα θέλαμε να είμαστε. Η Σελήνη θα βγει σε φάση κενής πορείας στις 17:09 μέχρι τις 19:19 που θα προχωρήσει στον Κριό. Σήμερα το απόγευμα θα περάσει και ο Ήλιος στο ζώδιο του Τοξότη εγκαινιάζοντας για φέτος (δεν ισχύει το ίδιο κάθε χρόνο, καθώς ο Ήλιος περνά σε διαφορετική μέρα και ώρα σε κάθε ζώδιο) την έναρξη των γενεθλίων των Τοξοτών. Μια περίοδος για να σκεφτούμε μακροπρόθεσμα τους στόχους μας, αφού ο Τοξότης βλέπει πάντα τη μεγάλη εικόνα και δεν στέκεται στις λεπτομέρειες του παρόντος αλλά ρίχνει το τόξο στο μέλλον! Η είσοδος του Ήλιου στον Τοξότη κάθε χρονιά συνδέεται με την προετοιμασία για την έλευση των Χριστουγέννων, αλλά και την έναρξη της ταξιδιωτικής χειμωνιάτικης περιόδου με όνειρα και σχέδια για τις γιορτές.

ΚΡΙΟΣ

Σήμερα θα αφήσετε πιο εύκολα να σας παρασύρει το συναίσθημα σας και πιθανώς δεν θα έχετε κι εσείς οι ίδιοι ακριβή εικόνα γιατί μπορεί να νιώθετε όπως νιώθετε, πιο ευαίσθητοι και πιο ευεπηρέαστοι από τους άλλους. Ίσως πάλι σας βγαίνει μια τάση να απομονωθείτε λίγο, να κρατήσετε για τον εαυτό σας τις σκέψεις σας, να περάσετε περισσότερο χρόνο ίσως και μόνοι με τις δικές σας ιδέες και τα σχέδια σας και να μην έχετε πολλά κοινωνικά πάρε – δώσε. Ακόμη και το να σηκωθείτε από το κρεβάτι για να πάτε στη δουλειά ή στις όποιες υποχρεώσεις σας θα σας φανεί ίσως βουνό. Ασχοληθείτε με την υγεία σας περισσότερο, δώστε στον εαυτό σας χρόνο, βάλτε σε προτεραιότητα τις δικές σας ανάγκες που σχετίζονται κυρίως με τη σωματική και ψυχική σας υγεία. Οργανώστε επίσης καλύτερα τη δουλειά και την καθημερινότητα σας. Από το βράδυ επιστρέφει στο ζώδιο σας η Σελήνη και θα ενεργοποιηθείτε περισσότερο. Σήμερα στο μεγαλύτερο μέρος της μέρας δώστε «άδεια» στον εαυτό σας! Από σήμερα όμως έχετε βοήθειες, καθώς ο Ήλιος περνά σε ένα πύρινο ζώδιο όπως το δικό σας, στον Τοξότη, και αρχίζει να γίνεται πιο βοηθητικός σε ό,τι αφορά θέματα επικοινωνίας με τους άλλους, την απόδοση σας στη δουλειά ή τις σπουδές. Βοηθά να ανοίξετε τους ορίζοντες σας με κάθε τρόπο, κυρίως τους γνωστικούς σας ορίζοντες, και να έχετε επιτυχία στις σπουδές ή στα μακροπρόθεσμα επαγγελματικά σχέδια σας μέχρι τις 21/12. Γενικά αυτή η θέση είναι πιο υποστηρικτική και για τη διάθεση σας που γίνεται πολύ πιο αισιόδοξη κι ας μην βασίζεται απαραίτητα σε στοιχεία και σε αντικειμενικούς παράγοντες. Άλλωστε η αισιοδοξία και η ευτυχία είναι πολύ προσωπικές υποθέσεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Με τη Σελήνη στους Ιχθύς στο μεγαλύτερο μέρος της ημέρας η Τετάρτη μοιάζει πιο άνετη και μπορείτε να ελέγξετε τα πράγματα καλύτερα σε σχέση με το τέλος της εβδομάδας, που όπως θα διαβάσετε στις εβδομαδιαίες προβλέψεις μου θα έχετε περισσότερα απρόοπτα ή πράγματα που ξεφεύγουν από τον έλεγχο σας. Η Σελήνη στους Ιχθύς από το πρωί σήμερα ευνοεί τη συλλογική δουλειά και τις επαφές με φίλους και συνεργάτες. Μοιραστείτε τις σκέψεις, τις ιδέες σας αλλά και τις ευθύνες. Ξεκλέψτε λίγο χρόνο για να μιλήσετε με ένα φίλο-η! Από την άλλη παίζει μια φιλική σχέση να εξελιχθεί σε κάτι πιο «ερωτικό» αυτό το διάστημα. Ακόμη αυτές τις μέρες μπορεί να γοητευθείτε ή να έχετε εποικοδομητικές συζητήσεις με άτομα που έχουν τελείως διαφορετικό τρόπο σκέψης και δράσης από σας. Ακούστε τι έχουν να σας πουν, αλλά μην παρασυρθείτε να πάρετε εσείς σοβαρές αποφάσεις. Η είσοδος του Ήλιου στον Τοξότη δίνει έμφαση στα οικονομικά σας. Προσπαθήστε να τακτοποιήσετε οικονομικές εκκρεμότητες, να ψαχτείτε περισσότερο με το πώς θα ωφεληθείτε από χρηματοδοτήσεις, δάνεια, επιδόματα, πιστώσεις ή πώς θα περικόψετε κάποια πάγια έξοδα για να ανακουφιστείτε οικονομικά. Από την άλλη, ο Ήλιος στον Τοξότη σηματοδοτεί μια περίοδο με έντονα συναισθήματα, κυρίως σε ερωτικό επίπεδο, τα οποία ενδεχομένως είναι δύσκολο να εκφράσετε όπως θέλετε.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Στις επάλξεις των επαγγελματικών ή των οικογενειακών υποχρεώσεων σάς βάζει η Τετάρτη. Η Σελήνη στους Ιχθύς σάς καλεί να ασχοληθείτε με τα επαγγελματικά και την κατεύθυνση της ζωής σας. Ίσως προκύψουν κάποια νέα δεδομένα, ενώ δεν είναι απίθανο να έχετε και μια πρόταση που θα σας φανεί ενδιαφέρουσα. Επειδή σήμερα όμως η κρίση σας μπορεί να είναι κάπως θολωμένη ή να βλέπετε τα πράγματα πιο θετικά από αυτό που είναι, καλύτερα να μη βιαστείτε να πάρετε μια απόφαση. Μπορεί να μη νιώθετε σιγουριά για τα επόμενα βήματα σας αλλά δεν χρειάζεται να πιέζεστε πολύ. Αν σας ασκήσουν πίεση για να πάρετε μια βεβιασμένη απόφαση, τότε είναι φως φανάρι ότι κάτι δεν πάει καλά. Ευτυχώς αυτή η συνθήκη θα αλλάξει από αύριο. Γι’ αυτό μη βιάζεστε να εξαγάγετε συμπεράσματα ή να προχωρήσετε σε δράσεις που μπορεί να τις μετανιώσετε αργότερα. Σήμερα ο Ήλιος περνά στον Τοξότη ακριβώς απέναντι σας στον τομέα των σχέσεων σας, προσωπικών και επαγγελματικών, και απαιτεί να δώσετε περισσότερο χρόνο για να τις εξερευνήσετε και να τις συσφίξετε. Οι σχέσεις δεν «ζουν» χωρίς φροντίδα, αγάπη, αφοσίωση, αλλά και κάποιους απαραίτητους συμβιβασμούς. Μέχρι τις 21/12 που ο Ήλιος θα βρίσκεται στον Τοξότη προσπαθήστε να τις ανανεώσετε ή ακόμη αν είστε μόνες-οι να ψάξετε κάτι καινούριο και πιο ικανοποιητικό.

Δείτε όλες τις προβλέψεις της Άσης Μπήλιου στο asibiliou.gr.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ