Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Ήλιος & Άρης στον Σκορπιό - Δυναμική μέρα με εντάσεις!

Αναλυτικά οι αστρολογικές προβλέψεις

Το Σάββατο συναντώνται Ήλιος και Άρης στον Σκορπιό σε όψη συνόδου, κάνοντας από τη μια ιδιαίτερα δυναμική τη μέρα κι από την άλλη αυτή η σύνοδος συνήθως δημιουργεί εντάσεις. Μπορεί να είμαστε πιο ευέξαπτοι, νευρικοί, ανυπόμονοι και έτοιμοι να αντιδράσουμε με το παραμικρό. Κάποιες φορές δεν αναφέρεται σε ανθρώπινες συμπεριφορές αλλά σε περίεργα συμβάντα ή γεγονότα και συνθήκες που μας προκαλούν στη διάρκεια της ημέρας και μας πετούν εκτός προγράμματος. Σαφώς δεν είναι μια μέρα που πρέπει να προτάξουμε τον εγωισμό μας, τη δυσαρέσκεια ή τον θυμό μας. Ευτυχώς η Αφροδίτη θα βρίσκεται στον ειρηνοποιό Ζυγό και θα βοηθήσει να διατηρηθούν κάποιες ισορροπίες, αλλά πρέπει να το προσπαθήσουμε κι εμείς από την πλευρά μας να είμαστε πιο δεκτικοί με τους άλλους και λιγότερο εγωιστές. Η Σελήνη θα βρίσκεται στον Αιγόκερω μέχρι το μεσημέρι και η πιο ισχυρή της όψη θα είναι η σύνοδος με τον Πλούτωνα. Στην πορεία η Σελήνη θα προχωρήσει στον Υδροχόο όπου και θα παραμείνει σε όλη τη διάρκεια της Κυριακής. Από τον Υδροχόο θα σχηματίσει θετικές όψεις με την Αφροδίτη και τον Ερμή και θα διώξει λίγη από την ένταση του Σαββάτου, βοηθώντας μας να βρούμε λύσεις αλλά και να έχουμε πιο ευχάριστες επαφές.

ΚΡΙΟΣ

Το Σάββατο ξεκινά με περισσότερη πίεση σε επίπεδο καθημερινότητας, καθώς ο Ήλιος συναντά σε όψη συνόδου τον Άρη και δημιουργεί μια νοητική υπερένταση στη σημερινή μέρα. Επειδή ταυτόχρονα έχουμε και τη σύνοδο της Σελήνης με τον Πλούτωνα, μπορεί να υπάρχει μια έκρυθμη κατάσταση σε μια σχέση προσωπική ή επαγγελματική που φτάνει σε ένα οριακό σημείο. Επηρεάζεστε περισσότερο οι γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο. Ενδεχομένως η πηγή των προβλημάτων να είναι οικονομικής φύσης. Αν το πρόβλημα σας είναι ο μεγάλος φόρτος υποχρεώσεων και δουλειάς, προσπαθήστε να τον σπάσετε σε μικρότερα κομμάτια. Από την άλλη μπορεί να νιώθετε και πιο κουρασμένοι, άρα ίσως πρέπει να δείτε πώς μπορείτε να φροντίζετε τον εαυτό σας περισσότερο.

ΤΑΥΡΟΣ

Προσπαθήστε να είστε όσο γίνεται πιο προσγειωμένοι και συγκεντρωμένοι στις υποχρεώσεις σας το Σάββατο και μην αφήνετε την αβεβαιότητα και ό,τι άλλο σκέφτεστε να σας παρασύρει. Επίσης βάλτε τα όρια σας στις σχέσεις σας προσωπικές κι επαγγελματικές και μην αφήνετε κανένα να τα υπερβεί. Αν κάποιος από το περιβάλλον της δουλειάς προσπαθήσει να σας επιτεθεί λεκτικά ή σας ασκήσει δριμεία κριτική μην αντιδράσετε παρορμητικά. Ακούστε τι έχει να σας πει και επανέρχεστε με καθαρό μυαλό αργότερα. Από την άλλη πρέπει να επανεκτιμήσετε ίσως τον ρόλο που παίζουν κάποιοι άνθρωποι στη ζωή σας. 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Το Σάββατο φέρνει τη δυναμική σύνοδο Ήλιου-Άρη στον Σκορπιό που επηρεάζει πρωτίστως τους γεννημένους στο τρίτο δεκαήμερο. Θα χρειαστεί να τιθασεύσετε αρκετά τα νεύρα και τις παρορμήσεις σας σήμερα, ιδιαίτερα με άτομα από το επαγγελματικό περιβάλλον που προσπαθούν να σας επιβάλλουν τους δικούς τους τρόπους ή ιδέες. Με το να αντιτάξετε εγωιστικά και μόνο τα δικά σας δεν πρόκειται να κάνει καλύτερη την κατάσταση. Ίσα ίσα που θα δυναμιτίσει ακόμη περισσότερο το κλίμα. Σήμερα ακόμη προσέξτε την οδήγηση και όταν μεταχειρίζεστε επικίνδυνα εργαλεία και μηχανήματα. Επενδύστε την περίσσεια ενέργεια που σας δίνει η όψη σε διεξόδους θετικές για τη φυσική σας κατάσταση και υγεία. Μαγειρέψτε ένα υγιεινό δείπνο για σας και τα αγαπημένα σας πρόσωπα, κάντε γυμναστική ή έστω έναν περίπατο αν το επιτρέπουν οι καιρικές συνθήκες. Ασχοληθείτε με το σπίτι και τη διακόσμηση του. 

Δείτε όλες τις προβλέψεις της Άσης Μπήλιου στο asibiliou.gr.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ