Έξι χρόνια έκανε μαθήματα ο Μπράντλεϊ Κούπερ για να υποδυθεί τον Λέοναρντ Μπερνστάιν - Έτσι έμαθε να διευθύνει ορχήστρα για την ταινία Maestro

Ο Μπράντλεϊ Κούπερ τα "έδωσε όλα" για τον ρόλο του στη νέα του ταινία!

Ο διάσημος ηθοποιός του Χόλιγουντ Bradley Cooper αποδεικνύει για άλλη μια φορά τις εξαιρετικές ικανότητές του στην υποκριτική, αλλά και την επιμονή του!

Ο Μπράντλεϊ Κούπερ αποκάλυψε για έξι ολόκληρα χρόνια έκανε μαθήματα διεύθυνσης ορχήστρας για μουσική διάρκειας έξι λεπτών.

Ο λόγος πίσω από αυτήν την πράξη του ήταν η νέα ταινία «Maestro», όπως μεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Ο ηθοποιός και σκηνοθέτης υποδύεται τον Αμερικανό συνθέτη και διευθυντή ορχήστρας Λέοναρντ Μπερνστάιν στην επερχόμενη βιογραφική ταινία.

Η ταινία που χαρακτηρίζεται ως «ένα ερωτικό γράμμα στη ζωή και την τέχνη» απεικονίζει τη σχέση δεκαετιών μεταξύ του Μπερνστάιν και της συζύγου του, Φελίσια Μοντεαλέγκρε, την οποία υποδύεται η Κάρεϊ Μάλιγκαν.

 

 

Κατά τη διάρκεια Q&A μετά την προβολή του «Maestro» στη Νέα Υόρκη, ο Μπράντλεϊ Κούπερ μίλησε στο κοινό για τη διαδικασία αναπαράστασης σκηνής, κατά την οποία ο Λέοναρντ Μπερνστάιν διευθύνει τη Συμφωνική Ορχήστρα του Λονδίνου, το 1976, στον Καθεδρικό Ναό του Ίλι – μια στιγμή ορόσημο της καριέρας του κορυφαίου μουσικού, όπως αναφέρεται σε δημοσίευμα της εφημερίδας «The Independent».

«Ανησυχούσα τόσο πολύ για αυτή τη σκηνή, επειδή τη γυρίσαμε ζωντανά» εξήγησε ο Μπράντλεϊ Κούπερ στον συντονιστή του πάνελ, τον δημιουργό του μιούζικαλ «Hamilton», Λιν – Μάνουελ Μιράντα.

 

 

«Ήταν η Συμφωνική Ορχήστρα του Λονδίνου. Ηχογραφήθηκε ζωντανά, έπρεπε να διευθύνω. Και πέρασα έξι χρόνια μαθαίνοντας πώς να διευθύνω έξι λεπτά και 21 δευτερόλεπτα μουσικής» αποκάλυψε ο ηθοποιός.

Διαβάστε επίσης: Μπράντλεϊ Κούπερ: Η μάχη μου με το αλκοόλ & τα ναρκωτικά - Εδώ και 19 χρόνια είμαι καθαρός

Σύμφωνα με το IndieWire, ο Μπράντλεϊ Κούπερ εξήγησε στη συνέχεια πώς οι «υπέροχοι δάσκαλοί» του, όπως ο διευθυντής της Μητροπολιτικής Όπερας της Νέας Υόρκης, Γιανίκ Νεζέτ-Σεγκιάν, μπόρεσαν να τον βοηθήσουν να μάθει τις ιδιαιτερότητες του να διευθύνει ορχήστρα για να τελειοποιήσει την απόδοσή του.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ