Η 57χρονη Cindy Crawford & η 22χρονη Kaia Gerber είναι ολόιδιες! Λευκό business chic outfit για τη μαμά, καφετί φόρεμα για την κόρη

Φτυστές και κούκλες!

Η Kaia Gerber πόζαρε δίπλα στη μαμά της Cindy Crawford και ξεσήκωσε τον κόσμο με την εμφάνισή της. Μητέρα και κόρη πήγαν μαζί στα 74α Εθνικά Βραβεία Βιβλίου στη Νέα Υόρκη την Τετάρτη και εντυπωσίασαν.

Στο event που έλαβε χώρα στο Cipriani Wall Street τα δυο μοντέλα συγκέντρωσαν τα φλας των φωτογράφων πάνω τους.

Το 57χρονο supermodel των '90s, η Σίντι Κρόφορντ, φόρεσε ένα καταπληκτικό λευκό σακάκι με ασορτί παντελόνι σε στενή γραμμή, ενώ από μέσα φορούσε ένα σατέν τοπ, επίσης σε λευκό. Για αξεσουάρ επέλεξε μια τσάντα φάκελο στο ίδιο χρώμα και μαύρα μεταλλικά ψηλοτάκουνα πέδιλα.

Ολοκλήρωσε την business chic εμφάνισή της με ένα εκθαμβωτικό κολιέ και ένα ζευγάρι εντυπωσιακά διαμαντένια σκουλαρίκια.

Από την άλλη πλευρά, η 22χρονη κόρη της Kaia, η οποία της μοιάζει τρομερά, ανέδειξε την απίστευτη σιλουέτα της με ένα στράπλες καφέ φόρεμα που διέθετε μια δερμάτινη ζώνη γύρω από το πάνω μέρος. 

Άφησε το outfit μίνιμαλ, προσθέτοντας μόνο ένα ζευγάρι λεπτά χρυσά σκουλαρίκια και ένα ασορτί χρυσό δαχτυλίδι. 

Η Kaia που ασχολείται επίσης με το μόντελινγκ, είναι η κόρη της Σίντι Κρόφορντ με τον επί χρόνια σύζυγό της Rande Gerber.

Διαβάστε επίσης: Απλά υπέροχη: Η Kaia Gerber με δαμασκηνί, μάξι φούστα & διάφανο κορμάκι- Ολόιδια η μαμά της Cindy Crawford στα 90ς (φωτό)

]Πριν λίγες μέρες η Cindy και η Kaia βρέθηκαν μαζί επίσης στο πάρτι της έκθεσης Planet Omega στη Νέα Υόρκη. Έδειχναν εξαιρετικά κομψές με total black looks.

Δεν είναι ολόιδιες;

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ