Ο Αλέξης Τσίπρας με τον Γαβριήλ Σακελλαρίδη μαζί σε ταβέρνα: "Παρήγγειλε παϊδάκια. Άφησε πουρμπουάρ 20 ευρώ" λέει ο ιδιοκτήτης - Οι πολιτικές αντιδράσεις

Τι είπε ο ιδιοκτήτης της ταβέρνας για τη συνάντηση Τσίπρα - Σακελλαρίδη.

Ο πρώην πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας και ο πρώην υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ Γαβριήλ Σακελλαρίδης δείπνησαν χθες το βράδυ σε ταβέρνα στη Νέα Σμύρνη.

Αν και έχει ξεσπάσει ντόρος σχετικά με το πολιτικό υπόβαθρο γύρω από αυτήν τη συνάντηση, πηγές κοντά στον Αλέξη Τσίπρα σχολίαζαν πως «ο πρώην πρωθυπουργος συναντά κατά καιρούς φίλους και πρώην συνεργάτες. Τι πιο φυσιολογικό. Ας μη τα συνδέουμε όλα με την πολιτική επικαιρότητα».

 

 

Ο ιδιοκτήτης της ταβέρνας, πάντως, σχολίασε τη στάση τους, ενώ αποκάλυψε και τι περιελάμβανε το μενού.

«Ήρθε, μας χαιρέτησε, έκατσε στο τραπέζι και παρήγγειλε παϊδάκια, σαλάτες, τζατζίκι, πατάτες. Ήρθε να φάει, να χαλαρώσει. Ήταν χαλαρός και ευγενικός. Μας ρώτησε πώς πάνε τα πράγματα και του είπαμε «μια χαρά», είπε ο κύριος Σπύρος στην εκπομπή «Super Κατερίνα» στον Alpha.

 

 

Στη συνέχεια πρόσθεσε: "Ήρθε πρώτη φορά εδώ στο μαγαζί. Έκατσε περίπου 1,5 ώρα. Ήρθε μαζί με τον Γαβριήλ Σακελλαρίδη, που είναι πελάτης στο μαγαζί. Ο κόσμος μίλησε μαζί του".

Τέλος, επισήμανε ότι ο κ. Τσίπρας άφησε πουρμπουάρ 20 ευρώ.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ