Η πρώτη εφ' όλης της ύλης συνέντευξη του Στ. Κασσελάκη μετά τη συνεδρίαση της επιτροπής - "Θα κερδίσω τις εκλογές, χρειάζομαι χρόνο" (βίντεο)

Θεωρεί θα γίνει πρωθυπουργός

Η πρώτη εφ' όλης της ύλης συνέντευξη του Στέφανου Κασσελάκη μετά την επεισοδιακή συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής.

«Δεν καταλαβαίνω γιατί κάποιος που αυτοαποκαλείται αριστερός αντιδρά στην άμεση δημοκρατία» δήλωσε ο Στέφανος Κασσελάκης μετά τη διαγραφή του Ευκλείδη Τσακαλώτου από την Κ.Ο του κόμματος κι ενώ συνεχίζονται οι εσωκομματικές τριβές.

Για το τηλεφώνημα στην Έφη Αχτσιόγλου, το οποίο διέψευσε η τελευταία, είπε μιλώντας στο Mega ότι την πήρε τηλέφωνο για να τείνει χείρα φιλίας.

 

Για τον Ευκλείδη Τσακαλώτο και την Πέτη Πέρκα που αποχώρησαν από τον ΣΥΡΙΖΑ αλλά αρνούνται να επιστρέψουν τις έδρες τους τόνισε: «Κώδικα δεοντολογίας δεν είχαν συμφωνήσει; Το καταστατικό λέει ότι πρέπει να παραδώσουν την έδρα τους. Προφανώς το καταστατικό ισχύει μόνο όταν βολεύει τον καθένα».

Ο Στέφανος Κασσελάκης δήλωσε ακόμα ότι «χάθηκαν 600.000 ψήφοι στην αποχή και αυτό κάποιοι πρέπει να το πάρουν χαμπάρι». «Εγώ θέλω μια κυβερνητική σύγχρονη αριστερά» πρόσθεσε.

Για την ταυτότητα του ΣΥΡΙΖΑ τόνισε τα εξής: «Βεβαίως και είμαστε υπέρ της έπαρσης της σημαίας. Θέλουμε στιβαρή άμυνα. Να μην αποστρατιωτικοποιούνται τα νησιά μας».

Διαβάστε ακόμη: Διάσπαση στον ΣΥΡΙΖΑ μετά τη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής: Εκτός κόμματος η "Ομπρέλα" - Μένουν προς το παρόν Αχτσιόγλου & Τεμπονέρας

«Υπάρχει ανάγκη από τον λαό να μιλάμε με απλά λόγια και να δίνουμε λύσεις. Το κόμμα μας με κοινωνικά ερείσματα θα γίνει κυβέρνηση. Δεν γίνεται ένα άτομο σε δυο μήνες να το κάνει κυβερνώσα παράταξη. Θέλει υπομονή γιατί γελάει καλύτερα όποιος γελάει τελευταίος» συμπλήρωσε.

Όσον αφορά στην κόντρα του με τον Αδωνι Γεωργιάδη τόνισε ότι ο τελευταίος δεν έχει ενσυναίσθηση και πως αν ήταν πρωθυπουργός θα του είχε ζητήσει την παραίτησή του».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ