Ελεονώρα Ζουγανέλη: «Η ύπαρξη του Νίκου Συρίγου στη ζωή μου με έχει αλλάξει» - Τι αποκαλύπτει για τη σχέση τους (βίντεο)

Πρώτη φορά on camera

Πρώτη φορά αναφέρθηκε στη σχέση της με τον δημοσιογράφο, Νίκο Συρίγο.

Η Ελεονώρα Ζουγανέλη είπε συγκεκριμένα:

«Η ύπαρξη του Νίκου στη ζωή μου με έχει αλλάξει. Αυτό είναι και το ζητούμενο να συμβεί στη ζωή μας. Όταν συναντιόμαστε με κάποιους ανθρώπους και τους βάζουμε στη ζωή μας και την καθημερινότητά μας, νομίζω ότι αυτό είναι το ζητούμενο, ο ένας να αρχίζει να επηρεάζει τον άλλο, και να του βγάζει και άλλες πτυχές. Αυτή είναι η ουσία της επαφής και της συνύπαρξης. Αυτό δεν έχει να κάνει μόνο με τις προσωπικές σχέσεις. Νομίζω ότι όλοι οι άνθρωποι που συναντιόμαστε, είτε είναι φίλοι είτε είναι συνεργάτες είτε είναι σύντροφοι, το ευτυχές είναι να επηρεάσει ο ένας τον άλλον», ανέφερε αρχικά η Ελεωνόρα Ζουγανέλη.

Διαβάστε ακόμη: Ελεωνόρα Ζουγανέλη: Όσα είπε για το διαζύγιο της - ''Ένας χωρισμός είναι ίδιος για όλους, δεν έχω κάτι να κρύψω''

Διαβάστε ακόμη: Αφήστε ήσυχη την Ελεονώρα Ζουγανέλη - Οι συνεχείς ερωτήσεις για τον 2ο γάμο - Απαπα! Τι απάντησε (βίντεο)

«Η ύπαρξη του Νίκου στη ζωή μου με βοήθησε στο να είμαι καλά, είμαι σε μια φάση της ζωής μου που είμαι γεμάτη και ήρεμη, άρα είμαι και πιο λειτουργική και αποδοτική στην παράσταση» πρόσθεσε η Ελεωνόρα Ζουγανέλη, αναφερόμενη και στη θεατρική παράσταση «Η εκατομμυριούχος», όπου πρωταγωνιστεί, και η οποία έκανε πρεμιέρα προ ολίγων ημερών.

Να υπενθυμίσουμε ότι υπήρχαν φήμες για τη μεταξύ τους σχέση καθώς ο δημοσιογράφος εθεάθη στο κέντρο που τραγουδούσε η Ελεονώρα.

Ωστόσο, κανένας από τους δύο δεν είχε μιλήσει ανοιχτά.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ