12 εκατ. δολλάρια σε φιλανθρωπική εκδήλωση συγκέντρωσαν αστέρια του Χόλιγουντ - Μεταξύ άλλων η Σάλμα Χάγιεκ και η Κιμ Καρντάσιαν

Η Σάλμα Χάγιεκ έλαβε το τιμητικό βραβείο «Giving Tree» προς τιμήν του ιδρύματός της

Όλα τα αστέρια βρίσκονταν εκεί! Ο λόγος για το φετινό Baby2Baby Gala, το οποίο γέμισε λάμψη από τις εντυπωσιακές παρουσίες των Κιμ Καρντάσιαν, Χέιλι Μπίμπερ, Ολίβια Γουάιλντ αλλά και Τζέσικα 'Αλμπα. Μοντέλα, τραγουδίστριες και ηθοποιοί συγκεντρώθηκαν στην Καλιφόρνια ώστε να μαζέψουν χρήματα για παιδιά που ζουν σε συνθήκες φτώχειας.

 
 

 

Μεταξύ των παρεβρισκόμενων και η μαγευτική Σάλμα Χάγιεκ, η οποία έλαβε το τιμητικό βραβείο «Giving Tree» προς τιμήν του ιδρύματός της, το οποίο βοηθά κακοποιημένες γυναίκες και παιδιά στο Μεξικό.

 

 

«Δεν μπορώ να σας περιγράψω πόσο ενθουσιασμένη είμαι που βρίσκομαι σε αυτή την τόσο ξεχωριστή βραδιά. Είμαι ένθερμη υποστηρίκτρια αυτού του οργανισμού. Τον σέβομαι πολύ» είπε η ηθοποιός στη σκηνή του Pacific Design Center και συνέχισε: «Έχουμε ευθύνη. Είναι η ελπίδα μας. Και όταν μιλάμε για τα απαραίτητα...η αξιοπρέπεια είναι απαραίτητη».

«Δεν είναι μόνο τα χρήματα, είναι η αγάπη, η συμπόνια η φροντίδα. Σε αυτό είμαστε όλοι ενωμένοι» κατέληξε.

Διαβάστε επίσης: Σε σχολικό event συμμετείχαν ο Δούκας & η Δούκισσα του Sussex - Πρίγκιπας Harry & Meghan με τον μικρό Archie αγκαλιά (φωτό)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ