Αποτροπιασμός για 42χρονο από το Κερατσίνι: Κακοποιούσε 21χρονη & 25χρονο με νοητική υστέρηση - 554 βίντεο online σε πλατφόρμα με 22.000 συνδρομητές

Φρίκη!

Οργή και αποτροπιασμός για 42χρονο από το Κερατσίνι, ο οποίος κακοποιούσε μια 21χρονη και έναν 25χρονο με νοητική υστέρηση.

Κατηγορείται ότι τους κακοποιούσε από τον Σεπτέμβριο του 2022. Η δράση του ήρθε στη δημοσιότητα, όταν οι Αρχές ανακάλυψαν 554 βίντεο. Μάλιστα, υπήρχαν 22.000 συνδρομητές που πλήρωναν έως και 150 ευρώ για να τα παρακολουθήσουν.

Σε βάρος του 42χρονου σχηματίστηκε δικογραφία για πρόκληση σωματικών βλαβών, εξύβριση και μαστροπεία, εγκλήματα που τελέστηκαν με ρατσιστικά χαρακτηριστικά καθώς και παράβαση του νόμου περί όπλων.

Σε ένα από τα βίντεο ο 42χρονος λέει στην 21χρονη «έλα εδώ θέλουν να δουν κοπέλα μου». Εκείνος την τραβούσε και εκείνη του έλεγε «πονάω». Παρά την αντίδραση της κοπέλας, ο 42χρονος έλεγε «θέλουν να δουν, δεν γίνεται να μην θες» ενώ σε άλλο σημείο ακούγεται να της λέει «αν δεν το κάνεις δεν παίρνεις λεφτά».

Σύμφωνα όσα έχουν προκύψει ο 42χρονος μετέδιδε σχεδόν καθημερινά για 2 με 3 ώρες τα βασανιστήρια.

Μερικά από τα βασανιστήρια, τα οποία οι συνδρομητές πλήρωναν αδρά για να δουν, ήταν ξύλο με γάντια του μποξ, χτυπήματα με τέιζερ, γιαούρτωματα, ξύρισμα μαλλιών και φρυδιών ακόμα και σεξουαλικές πράξεις.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ