Η γνώμη σας, είναι πολύτιμη! Μοιραστείτε την μαζί μας!

 

Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Νεύρα, φωνές & εντάσεις - Αποφύγετε τις αντιπαραθέσεις

Αναλυτικά οι αστρολογικές προβλέψεις...

Ξεδιπλώνεται μπροστά μας ένα από τα πιο απαιτητικά Σαββατοκύριακα του Νοεμβρίου, όπως σας το έχω ήδη επισημάνει στις θετικές και δύσκολες ημέρες του μήνα, καθώς ολοκληρώνεται η αντίθεση (όψη έντασης) του Άρη στην πορεία του στον Σκορπιό με τον Ουρανό στο ζώδιο του Ταύρου. Αν θα θέλαμε να περιγράψουμε με μια πρόταση την ενέργεια αυτής της όψης, θα λέγαμε μια όψη αντιπαραθέσεων, πόλωσης, πίεσης και βίας. Ενδεχομένως την έκφραση των παραπάνω να τη δούμε και στην επικαιρότητα και στις παγκόσμιες εξελίξεις ειδικά στην περιοχή της εμπόλεμης ζώνης στο Ισραήλ. Άρα όπως καταλαβαίνετε, είναι από αυτές τις μέρες που θα πρέπει να είμαστε αρκετά προσεκτικοί στη συμπεριφορά μας προς τους άλλους και να διαλέγουμε τις μάχες μας σοφά. Σημασία δεν έχει να κερδίσει ο εγωισμός μας, κυρίως στις σχέσεις μας. Σαφώς δεν είναι οι κατάλληλες ημέρες για να κάνουμε επίθεση στους άλλους ακόμη κι αν νιώθουμε ότι έχουμε δίκιο, γιατί με τους υψηλούς τόνους μπορεί να το χάσουμε. Εννοείται αποφεύγουμε την επικίνδυνη συμπεριφορά στην οδήγηση και είμαστε συγκεντρωμένοι όταν χειριζόμαστε επικίνδυνα μηχανήματα. Η Σελήνη αρχικά από τον Ζυγό που σχηματίζει κόντρα με τον Πλούτωνα το Σάββατο και από τις 21:39 το βράδυ του Σαββάτου στον Σκορπιό σιγοντάρει την επιρροή και προάγει τις αψιμαχίες. Πιο προσεκτικοί πρέπει να είναι Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι με γενέθλια στο δεύτερο και τρίτο δεκαήμερο ή όσοι έχουν πλανήτες και ωροσκόπο κοντά (2 μοίρες πλην – συν) στις 21 μοίρες των ζωδίων αυτών.

ΚΡΙΟΣ

Η Σελήνη προχωρά στον Σκορπιό το βράδυ του Σαββάτου κάνοντας τα πρακτικά θέματα της δουλειάς και των οικονομικών προτεραιότητα του Σαββατοκύριακου. Όμως αυτό το γουηκέντ έρχεται και με μια όψη πίεσης, την αντίθεση ανάμεσα στον κυβερνήτη σας Άρη από τον Σκορπιό με τον Ουρανό στον Ταύρο. Ίσως κάτι δείτε το οποίο να σας εκνευρίσει, αλλά μη βιαστείτε να βγάλετε συμπεράσματα ή να αρχίσετε να λέτε από δω κι από κει τις σκέψεις σας που αφορούν άλλους χωρίς να σιγουρέψετε ότι έχετε σωστή άποψη ιδιαίτερα στον χώρο της δουλειάς. Περισσότερο επηρεάζει η όψη όλους όσοι το ζώδιο ή ο ωροσκόπος βρίσκεται από τις 19 ως τις 23 μοίρες του Κριού. Αποφύγετε με αυτή την όψη να ανοίξετε θέματα που αφορούν οικονομικά, καθώς δεν θα μπορέσετε να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας. Από την άλλη, η όψη αυτή σας κάνει παρορμητικούς και με το χρήμα. Όσο κι αν σας δελεάζει ακόμη μια αγορά (από αυτές που καλύπτουν άλλα κενά κι όχι της γκαρνταρόμπας σας) προσπαθήστε να αντισταθείτε.

ΤΑΥΡΟΣ

Ένα έντονα κυκλοθυμικό Σαββατοκύριακο για σας είναι αυτό που ξεδιπλώνεται μπροστά μας με τη Σελήνη απέναντι στο ζώδιο σας και από τη μια δε θέλετε ίσως πολλά – πολλά με τους άλλους, έχετε την τάση να ασχοληθείτε με τις προσωπικές σας ανάγκες κι επιδιώξεις κι από την άλλη η αντίθεση Άρη-Ουρανού σας ζορίζει με θέματα που αφορούν είτε σε μια σχέση προσωπική είτε επαγγελματική. Περισσότερο επηρεάζεστε αν το ζώδιο ή ο ωροσκόπος σας βρίσκεται από τις 19 ως τις 23 μοίρες του Ταύρου. Εσείς μπορεί να νιώθετε θυμωμένοι, καταπιεσμένοι, αδικημένοι σ’ αυτή τη σχέση. Όμως δεν είναι οι κατάλληλες μέρες για να κάνετε κάτι γι’ αυτό. Προσπαθήστε να είστε ήρεμοι και ψύχραιμοι, μην ενδίδετε σε εντάσεις και μη χάνετε την αυτοπεποίθηση σας. Επίσης αποφύγετε να κολλήσετε σε λάθη των άλλων μη βλέποντας όλη την εικόνα. Το πιο εύκολο είναι να έρθετε σε στείρες αντιπαραθέσεις. Εσείς διαλέξτε τον δύσκολο δρόμο της ψυχραιμίας και της αποστασιοποίησης, γιατί αυτός θα σας φέρει και τα θετικότερα αποτελέσματα. Φυσικά θα πρέπει να είστε πιο προσεκτικοί και συγκεντρωμένοι και όταν οδηγείτε ή χειρίζεστε επικίνδυνα μηχανήματα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με εξαίρεση τους γεννημένους από τις 19 μέχρι τις 23 μοίρες του ζωδίου των Διδύμων ή του ωροσκόπου στους Διδύμους που ενδεχομένως έχετε κάποια επαγγελματικά θέματα ή και θέματα υγείας να σας απασχολούν πιεστικά και να σας προκαλούν στρες, οι υπόλοιποι Δίδυμοι θα είστε λιγότερο πιεσμένοι το Σαββατοκύριακο. Όσοι επηρεάζεστε από την όψη αντίθεσης του Άρη από τον Σκορπιό με τον Ουρανό στον Ταύρο προσέξτε τη σύνδεση μεταξύ αυτών που σκέφτεστε και της υγείας σας. Όταν είστε διαρκώς σε νοητικό στρες θα υποφέρετε και από ψυχοσωματικές εκδηλώσεις. Ενδέχεται να σας αποκαλυφθεί κάτι στον χώρο εργασίας που ήταν παρασκηνιακό το προηγούμενο διάστημα κι αυτό να σας θυμώσει. Ακόμη, προσέξτε μην παρασυρθείτε σε στείρες αντιπαραθέσεις και αποφύγετε άτομα τα οποία ξέρετε ότι είναι αρνητικά και τοξικά ακόμη και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Διαφυλάξτε την πνευματική και ψυχική σας υγεία.

Δείτε όλες τις προβλέψεις της Άσης Μπήλιου στο asibiliou.gr.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ