Σπύρος Φωκάς: Η τελευταία δημόσια εμφάνιση πριν τον θάνατό του μαζί με τη γυναίκα του - Οι δηλώσεις για τα χρέη & το πρόβλημα υγείας πριν 3 χρόνια

Όσα είπε ο Σπύρος Φωκάς στην τελευταία του συνέντευξη πριν πεθάνει.

Στα 86 του χρόνια έφυγε από τη ζωή ο σπουδαίος ηθοποιός Σπύρος Φωκάς, όπως ανακοίνωσε με ανάρτησή της στο Facebook η σύζυγός του, Λίλιαν.

Το διάστημα πριν πεθάνει αντιμετώπιζε προβλήματα με την υγεία του.

Τελευταία φορά τον είχε εντοπίσει ο φωτογραφικός φακός το 2020 στο Εθνικό Θέατρο Rex, όπου παρακολούθησε την Παρουσίαση Θεατρικού Ημερολογίου- Λευκώματος 2020 «Έλληνες Καλλιτέχνες σε όλη τη Γη».

Εκεί είχε παραστεί μαζί με τη γυναίκα του Λίλιαν Παναγιωτοπούλου.

NDP

NDP

NDP

NDP

Διαβάστε επίσης: Πέθανε ο ηθοποιός Σπύρος Φωκάς: Ο μεγάλος ζεν πρεμιέ του σινεμά έφυγε σε ηλικία 86 ετών (φωτό - βίντεο)

Επιπλέον, η τελευταία συνέντευξη του Σπύρου Φωκά ήταν πριν από τρία χρόνια στην εκπομπή "Αλήθειες με τη Ζήνα" στο STAR.

Ο ηθοποιός είχε μοιραστεί με τους τηλεθεατές τις δυσκολίες που αντιμετώπιζε με ένα θέμα στο παρελθόν.

Συγκεκριμένα είχε πει: «Υπήρχε ένα παλιό χρέος στη ΔΕΗ. Ήρθαν εδώ πέρα και μου λένε: “πρέπει να πληρώσετε όλα όσα χρωστάτε μέχρι σήμερα”. Τους λέω: “δεν έχω να το καλύψω”. Και μου έκοψαν το ρεύμα».

 

 

«Ο κόσμος ενδιαφέρθηκε και παραπάνω απ’ ό,τι έπρεπε. Δεν έχω παράπονο. Ποια Πολιτεία; Ενδιαφέρεται ποτέ η Πολιτεία για μένα και για σένα; Για κανέναν μας. Δεν μπορεί να μου δίνεις τιμητική σύνταξη και να μου δίνεις 600 ευρώ», είχε δηλώσει.

«Μου φέρθηκε καλά η μοίρα αλλά τώρα είναι δύσκολα. Όμως άντεξα. Τερμάτισε το «μαγαζί», το έκλεισα», σημείωσε κλείνοντας.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ