Συγκλονίζει ο Θοδωρής Κατσαφάδος: "Ο αδερφός μου διαμελίστηκε μπροστά μου με χειροβομβίδα που βρήκα εγώ – Οι τύψεις με ακολουθούσαν 3 χρόνια"

Ο Θοδωρής Κατσαφάδος σε μια εξομολόγηση ψυχής.

Ο γνωστός ηθοποιός Θοδωρής Κατσαφάδος παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Παμε Δανάη» του MEGA.

Ο ηθοποιός μίλησε για τον θάνατο του αδερφού του, αλλά και αυτόν της γυναίκας του.

Αρχικά, ξεκίνησε να λέει για την παράσταση στην οποία πρωταγωνιστεί: «Βρίσκομαι στο θέατρο "Άνεσις" με την παράσταση "Μάρτυρας κατηγορίας". Είμαι ευτυχής που είμαι σε αυτή τη δουλειά με αυτό το θίασο. Τέλειωσαν τα γυρίσματα της ταινίας "17 κλωστές" με τον Σωτήρη Τσαφούλια, είναι μια πραγματική ιστορία. Τώρα βρίσκομαι στα γυρίσματα της σειράς "Μαύροι πίνακες". Πήρα το Α’ βραβείο ερμηνείας για την ταινία "Καθαρτήριο", το έχω το βραβείο και είναι πολύ συγκινητικό».

Έπειτα, αναφέρθηκε στον χαμό της γυναίκας του: «Η κόρη μου, Μαριλού, είναι ο πρώτος άνθρωπος που μοιράζομαι τα πάντα. Εκείνη και ο γεγονός μου είναι η ζωή μου. Τους τα λέω όλα και μου τα λένε όλα. Ήμασταν περίπου 40 χρόνια μαζί με τη γυναίκα μου. Γνωριστήκαμε σε ένα θίασο του Κώστα Βουτσά. Η απώλεια της γυναίκας μου, Χριστίνας, μου άλλαξε τη ζωή. Δεν είναι ακριβώς θέμα θρήνου, προσπαθώ να εξοικειωθώ με μια άλλη πραγματικότητα. Αν αφήσω ένα άπλυτο πιάτο ξέρω τώρα ότι θα μείνει εκεί πια, δεν θα είναι πλυμένο. Δεν αντέχω την εξοικείωση με το θάνατο που προβάλλεται από τα μέσα. Το κοντινό πλάνο της Μαίρης Χρονοπούλου ξαπλωμένη νεκρή ήταν απαράδεκτο».

 

 

Διαβάστε επίσης: Ο Θοδωρής Κατσαφάδος για τον θάνατο της συζύγου του: «Την ώρα που μιλούσαμε έπαθε ανακοπή - πέταξε σαν πουλάκι»

Η απώλεια του αδερφού του, επίσης, ήταν κάτι που τον συγκλόνισε: «Είχα βρει μια χειροβομβίδα και με αυτή ο αδερφός μου σκοτώθηκε και διαμελίστηκε μπροστά μου. Με καθορίζει μέχρι το θάνατο μου το γεγονός αυτό, είναι η ταυτότητα μου. Όταν μου συμβαίνει κάτι στη ζωή μου ευχάριστο ή δυσάρεστο σκέφτομαι τι θα έκανε ο αδερφός μου. Υπάρχει ένα ισοζύγισμα τι έχει χάσει ο αδερφός μου και τι έχω κερδίσει εγώ. Ήταν το άλλο μου μισό, κάναμε τα πάντα μαζί».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ