«Όποια κι αν είναι η ποινή, το παιδί μου δεν γυρίζει πίσω»: Συγκλονίζει η μητέρα της 21χρονη Έμμας - Ένας χρόνος μετά το μοιραίο τροχαίο

Η ζωή της 21χρονης Έμμας έληξε άδοξα στις 22 Νοεμβρίου του 2022, όταν ένας 28χρονος οδηγός την παρέσυρε με το όχημά του και την εγκατέλειψε στον δρόμο.

Για την απώλεια της 21χρονης φοιτήτριας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης μιλάει και πάλι η μητέρα της, Κέλλυ Καμπάκη.

Η τραγική μητέρα δεν μπορεί ακόμα να διαχειριστεί τον χαμό της κόρης της.

Συγκεκριμένα, όπως μεταδίδει το thesstoday.gr, αναφέρει: «Όποια κι αν είναι η ποινή, το παιδί μου δεν γυρίζει πίσω».

«Είναι ένας εφιάλτης, ένας εφιάλτης. Ανεβαίνουμε πάνω γνωρίζοντας ότι θα έρθουμε πρόσωπο με πρόσωπο με τον δολοφόνο του παιδιού μας, ότι θα ξαναζήσουμε λεπτό προς λεπτό, ό,τι συνέβη…Θα το δούμε σε φωτογραφίες, δεν ξέρω πώς θα το ζήσουμε αυτό, είναι πολύ δύσκολο», είπε η μητέρα της άτυχης Εμμανουέλας στις αίθουσες του Δικαστικού Μεγάρου Θεσσαλονίκης.

«Από τη δικαιοσύνη περιμένουμε να αποδοθεί δικαιοσύνη. Απλά. Αυτός ο άνθρωπος πήρε μια ζωή καλώς ή κακώς με τον τρόπο που συμπεριφερόταν αυτό θα ήταν το αποτέλεσμα, αργά ή γρήγορα» δήλωσε.

Διαβάστε επίσης: Ράγισαν καρδιές στην κηδεία της 21χρονης Έμμας στα Χανιά – Η επικοινωνία Μητσοτάκη με την οικογένεια και το μήνυμα του

«Από τη δικαιοσύνη περιμένουμε να δικαστεί και η συνοδηγός μαζί του, πράγμα που επίσης δυστυχώς δεν συμβαίνει, καθώς την έχουν απαλλάξει από κάθε κατηγορία, με την πρόφαση ότι παρουσιάστηκε αυτόβουλα στο τμήμα με σκοπό να συνδράμει, πράγμα που δεν ισχύει και αφού την απάλλαξαν απ’ όλα δεν την κάλεσαν καν, στο Δικαστήριο ως μάρτυρα».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ