Πολύ μοντέρνα εμφάνιση της ΠτΔ Κατερίνας Σακελλαροπούλου - Το μωβ κοστούμι και το φαντεζί τοπ

Εκδήλωση προς τιμήν του Κ. Σημίτη - Παρέστησαν η πρόεδρος της Δημοκρατίας, ο πρωθυπουργός και σύσσωμο το ΠΑΣΟΚ.

Ο Κώστας Σημίτης δεν θα ήθελε κάτι περισσότερο από όσους τον τίμησαν χθες.

Η εκδήλωση που οργάνωσαν πρός τιμή του το Δίκτυο για τη Μεταρρύθμιση, το ίδρυμα Ντελόρ και η ιστοσελίδα Μεταρρύθμιση συγκέντρωσε εκτός από την πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου , τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, που καθυστερησε λόγω άλλης υποχρεωσής του, τον Λουκά Παπαδήμο και βεβαίως το όλον ΠΑΣΟΚ. Από τον Νίκο Ανδρουλάκη, τον Ευάγγελο Βενιζέλο, τον Απόστολο Κακλαμάνη, τον Κώστα Λαλιώτη, την Κ.Ο του κόμματος, πρώην υπουργούς και βουλευτές που υπηρέτησαν τον εκσυγχρονισμό της οκτάχρονης διακυβέρνησής του πρώην πρωθυπουργού,.

Δείτε επίσης:  Βραδιά Σημίτη η χθεσινή: Η Άννα Διαμαντοπούλου τον τίμησε μαζί με Ζακ Ντελόρ, Μπιλ Κλίντον, αλλά και Μητσοτάκη-Σακελλαροπούλου (φωτό & βίντεο)

Παρόντες και οι διαχρονικοί του φίλοι καθηγητές Γιάννης Σπράος και Κevin Fairstone, από το LSE, εξέχουσες προσωπικότητες από τον ακαδημαϊκό χώρο και πλήθος στελεχών που ήρθαν από όλη ατην Ελλάδα. Θερμό ήταν το μηνυμα του Γιώργου Παπανδρέου για τον Κώστα Σημίτη, καθώς δεν μπορούσε να παραβρεθεί αφού βρίσκεται στο εξωτερικό.

Η επικεφαλής του Δικτύου, Αννα Διαμαντοπούλου, εξήρε την πολιτική διαδρομή του πρώην Πρωθυπουργού «από επαναστάτης με αιτία στη διάρκεια της χούντας , συνιδρυτής και εξέχον μέλον και ηγέτης τουν ΠΑΣΟΚ, αιρετικός με άποψη και δημιουργός του εκσυγχρονιστικού ρεύματος», όπως χαρακτηριστικά είπε. « Η μάχη για τον εκσυχρονισμό δεν τελειώνει, ίσως να ξαποστένει και ξανά για τη δόξα να τραβά» , πρόσθεσε.

Η ΠτΔ επέλεξε για την περίσταση ένα μωβ απίθανο γυναικείο κοστούμι, το οποίο συνδύασε με ένα υπέροχο τοπ με διάφορα χρώματα, και μεγάλα σκουλαρίκια . 

Δείτε όλες τις φωτό στο Slide Show

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ